Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Τα Θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου της 4ης Δεκεμβρίου 2015

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων στο Δημοτικό Κατάστημα την 4η του μηνός Δεκεμβρίου του έτου...

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων στο Δημοτικό Κατάστημα την 4η του μηνός Δεκεμβρίου του έτους 2015 ημέρα Παρασκευή και ώρα: 17.00 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Περί έκδοσης ψηφίσματος για την αποτροπή της κατάργησης και για τη διατήρηση του Αστυνομικού Τμήματος Κλειτορίας.
2. Περί αποδοχής και διάθεσης ποσού 100.000,00 € από χρηματοδότηση του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης για την αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες.
3. Περί τροποποίησης του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος του Δήμου οικονομικού έτους 2015.
4. Περί λογιστικής τακτοποίησης εισπράξεων και οφειλών ΔΕΗ έτους 2015.
5. Περί αποδοχής και διάθεσης πίστωσης, ποσού 45.911,03 €, από το ΥΠ.ΕΣ. για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των σχολείων Γ΄ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΕΤΟΥΣ 2015.
6. Περί αποδοχής και διάθεσης πίστωσης ποσού 7.128,00 € από επιχορήγηση του Υπουργείου Οικονομικών για την καταβολή της αποζημίωσης των υπαλλήλων του Δήμου Καλαβρύτων οι οποίοι εργάστηκαν κατά την προπαρασκευή και διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015.
7. Περί παράτασης των συμβάσεων των 42 εργαζομένων στο Δήμο Καλαβρύτων με 5μηνη σύμβαση του Προγράμματος ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ, μέσω ΟΑΕΔ για την κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του δήμου.
8. Περί συζήτησης και ψήφισης του Τεχνικού Προγράμματος εκτελεστέων έργων έτους 2016, του Δήμου Καλαβρύτων και του ετήσιου προγράμματος δράσης έτους 2016, του Δήμου Καλαβρύτων.
9. Περί έγκρισης της μελέτης κατασκευής του έργου: «Αποπεράτωση Ανάπλασης Πεζοδρομίου προς ηλεκτρομηχανή Τ.Κ. Σκεπαστού» και καθορισμού του τρόπου εκτέλεσής του.
10. Περί έγκρισης 1ου Α.Π.Ε. του έργου: «Διευθέτηση ομβρίων υδάτων οικισμού Μανεσίου» Τ.Κ. Μανεσίου Δ.Ε. Καλαβρύτων του Δήμου Καλαβρύτων.
11. Περί έγκρισης 1ου Α.Π.Ε. του έργου: «Κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης στη θέση [Λούζτιζα] οικισμού Μικρού Ποντιά Τ.Κ. Μικρού Ποντιά Δ.Ε. Καλαβρύτων του Δήμου Καλαβρύτων.
12. Περί έγκρισης του προϋπολογισμού οικον. έτους 2016 του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΚΑΛΑΒΡΤΥΤΙΝΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ (Δ.Μ.Κ.Ο.).
13. Περί έγκρισης του προϋπολογισμού οικον. έτους 2016 του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου του ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ & ΑΘΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ (Κ.Π.Ν.&.Α.).
14. Περί έγκρισης του προϋπολογισμού οικον. έτους 2016 της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ -ΣΠΗΛΑΙΟ ΛΙΜΝΩΝ ΚΑΣΤΡΙΩΝ (ΔΗ.Κ.Ε.Κ. - ΣΠΗΛΑΙΟ ΛΙΜΝΩΝ)».
15. Περί έγκρισης των οικονομικών καταστάσεων χρήσης 2014 (Ισολογισμός κλπ.) της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ -ΣΠΗΛΑΙΟ ΛΙΜΝΩΝ ΚΑΣΤΡΙΩΝ (ΔΗ.Κ.Ε.Κ. - ΣΠΗΛΑΙΟ ΛΙΜΝΩΝ)».
16. Περί διαγραφής χρεών.
17. Περί χορήγησης χρηματικού βοηθήματος σε απόρους κατοίκους του Δήμου Καλαβρύτων που υπέβαλαν σχετική αίτηση και δικαιολογητικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.