Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Πρόγραμμα Δράσεων του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κλειτορίας - Ακράτας,

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κλειτορίας- Ακράτας , στα πλαίσια των δράσεων για την «Εβδομάδα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης» διοργανώ...


Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κλειτορίας- Ακράτας, στα πλαίσια των δράσεων για την «Εβδομάδα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης» διοργανώνει:
1. Σειρά δράσεων από την Δευτέρα 12 έως και την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015 με επίσκεψη στα σχολεία των περιοχών Κλειτορίας, Καλαβρύτων και Ακράτας. 
Οι δράσεις προγραμματίζονται με τη συνεργασία των Διευθύνσεων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Αχαΐας και απευθύνονται στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς των τοπικών σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης, που βρίσκονται εγγύτερα στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ στην Κλειτορία και Ακράτα. Οι δράσεις θα υλοποιηθούν εντός του ωραρίου λειτουργίας των σχολείων.
Τα θέματα των δράσεων θα αφορούν στην προβολή και παρουσίαση του Γεωπάρκου Χελμού – Βουραϊκού, στην ανάδειξη της σημασίας των σπηλαίων με ιδιαίτερη αναφορά στο Σπήλαιο των Λιμνών Καστριών, με την ευκαιρία της ένταξης του ΚΠΕ στο Εθνικό Θεματικό Δίκτυο «Τα Σπήλαια της Ελλάδας στο Φως», αλλά και λόγω της αξιοποίησης του Σπηλαίου των Λιμνών Καστριών στα προγράμματα και τις δράσεις του Κέντρου.
Ακόμη θα αφορούν στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για θέματα ανακύκλωσης και διαχείρισης απορριμμάτων.
2. Συμμετοχή στην τελική εκδήλωση, που θα διοργανωθεί από την Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης σε συνεργασία με τους Δ/ντές Εκπ/σης, τους Υπευθύνους Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Σχολικών Δραστηριοτήτων και τα Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.