HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο - Τα Θέματα

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα την 16η του μηνός Οκτωβρίου του έτους 20...


Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα την 16η του μηνός Οκτωβρίου του έτους 2015 ημέρα Παρασκευή και ώρα: 17.30 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Περί του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου.
2. Περί των εκδηλώσεων μνήμης για τα 72 χρόνια από το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα.
3. Περί έγκρισης της εισηγητικής έκθεσης Γ΄ Τριμήνου υλοποίησης του προϋπολογισμού του Δήμου οικον. έτους 2015.
4. Περί αναμόρφωσης - τροποποίησης του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος του Δήμου, οικον. έτους 2015.
5. Περί επιχορήγησης του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου, του Δημοτικού Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος (Δ.Μ.Κ.Ο.).
6. Περί επιχορήγησης του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου, του Κέντρου Παιδιού Νεολαίας & ΄Αθλησης δήμου Καλαβρύτων (Κ.Π.Ν.&.Α.).
7. Περί έγκρισης του Π.Π.Π. του έργου: « Ανάπλαση πλατείας Καλαβρύτων».
8. Περί έγκρισης του Π.Π.&.Ο.Π του έργου: « Κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης επί των δημοτικών δρόμων Τ.Δ. Σειρών «Κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης από θέση (Φωτέϊκα έως θέση Κεφαλόβρυσο) του Δήμου (Δ.Ε. Αροανίας)».
9. Περί έγκρισης του Π.Π.&.Ο.Π του έργου: « Κατασκευή και βελτίωση Δημοτικής οδοποιίας στο Τ.Δ. Αροανίας» του Δήμου Καλαβρύτων (Δ.Ε. Αροανίας)».
10. Περί εξέτασης ενστάσεων σχετικά με Απόφαση του ΣΥ.ΠΟ.Θ.Α. Π.Ε. Αχαΐας, με θέμα: «Επανυποβολή τροποποίησης Σχεδίου Πόλεως στο Ο.Τ. 08/07 στη θέση Ράχη του Σχεδίου Πόλεως Κλειτορίας» -(ιδιοκτησία κ. Παναγιώτη Χαμακιώτη).
11. Περί επανακύρηξης απαλλοτρίωσης λόγω Ρυμοτομίας για την εφαρμογή του Σχεδίου Πόλης Κλειτορίας επί προβλεπόμενου από το Σχέδιο Πόλεως ΚΧ στο ΟΤ με κτηματολογικό αριθμό 080704 + προβλεπόμενου τμήματος οδού ανάμεσα στο ΟΤ με κτηματολογικούς αριθμούς 080703, 080704 & 08014 στην περιοχή «Ράχη» Τοπικής Κοινότητας Κλειτορίας.
12. Περί έγκρισης της μελέτης και καθορισμού του τρόπου εκτέλεσης του έργου : «Βελτίωση Υποδομών Δ.Ε. Κλειτορίας (Πλανητέρο, Καστέλλι)», Δ.Ε. Κλειτορίας του Δήμου Καλαβρύτων.
13. Περί έγκρισης της μελέτης και καθορισμού του τρόπου εκτέλεσης του έργου: «Επισκευή Πνευματικού Κέντρου Τ.Κ. Λευκασίου (Κληροδότημα)» της Δ.Ε. Κλειτορίας του Δήμου Καλαβρύτων.
14. Περί της από 22/05/2015 επιστολής- διαμαρτυρίας 24 κατοίκων της περιοχής «Κάστρου» Τ.Κ. Καλαβρύτων, σχετικά με την υδροδότησής τους (προμήθεια αντλητικού και ηλεκτροδότησή του Β.Δ. του Τόπο Θυσίας.
15. Περί αίτησης κ. Σταύρου Γεωργ. Σταθόπουλου, για την απαλλαγή του από την καταβολή των ετήσιων τελών και δικαιωμάτων νεκροταφείου στην Τ.Κ. Δρυμού Δ.Ε. Κλειτορίας Δήμου Καλαβρύτων, λόγω της δωρεάς τμήματος ιδιοκτησίας του (€ 400 τ.μ.) στην είσοδο του νεκροταφείου.
16. Περί του από 18/7/2014 έγγραφου αιτήματος του Εκπροσώπου της Τοπικής Κοινότητας Καστελίου Δ.Ε. Κλειτορίας Δήμου Καλαβρύτων και της από 14/7/2014 Αίτησης-Αναφοράς15 κατοίκων Τ.Κ. Καστελίου και λοιπών εγγράφων σχετικά με την παρεμπόδιση από Γεώργιο Ζαφειρόπουλο της διέλευσης των βαρέων οχημάτων από τον δημοτικό-κοινοτικό δρόμο, όπισθεν της οικίας του και περί της από 01-04-2015 αίτησης του κ. Αναστασίου Λαμπίρη για παρεμπόδιση πρόσβασης προς την οικία του.
17. Περί λήψης μέτρων προστασίας δημοτικού χώρου από αυθαίρετη περίφραξη και ιδιοποίηση στην Τ.Κ. Δροσάτου Δ.Ε. Καλαβρύτων Δήμου Καλαβρύτων από την Θεοφανία Καυκά. (σχετικό το από 8-10-2015 έγγραφο αίτημα του Εκπροσώπου της Τ.Κ. Δροσάτου).
18. Περί εγγράφου αιτήματος του Εκπροσώπου της Τοπικής Κοινότητας Κερπινής, Δ.Ε. Καλαβρύτων και αίτησης τεσσάρων (4) κατοίκων της Τ.Κ. Κερπινής, για κατ΄ επανάληψη παραβίαση των ορίων χρήσης βοσκησίμων τόπων της Τ.Κ. Κερπινής και αυθαίρετη βόσκηση και από Ανδρέα Λίβα Τ.Κ. Πετσάκων και λήψης μέτρων.
19. Περί της με αριθ. πρωτ. 10718/17-07-2012 αιτήσεως του π. Χρήστου Φραντζή για επιστροφή του κτιρίου Ε 20 τ.μ. που λειτουργούσε ως κοινοτικό γραφείο, στους κληρονόμους της δωρήτριας Αφροδίτης .Γ. Φραντζή, στον οικισμό Μικρού Ποντιά της Τ.Κ. Μικρού Ποντιά Δ.Ε. Καλαβρύτων του δήμου Καλαβρύτων, λόγω εκπλήρωσης του σκοπού της δωρεάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.