HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Φωτογραφική Λέσχη Πάτρας «ΗΔΥΦΩΣ» στο Σιρκουί Πάτρας/P.I.C.K. Λουξ COLA

Στην εκκίνηση του 7ου Διεθνούς Σιρκουί Πάτρας/P.I.C.K. Λουξ COLA που θα φιλοξενηθεί στην Πάτρα στις 3 και 4 Οκτωβρίου θα βρεθούν με τ...


Στην εκκίνηση του 7ου Διεθνούς Σιρκουί Πάτρας/P.I.C.K. Λουξ COLA που θα φιλοξενηθεί στην Πάτρα στις 3 και 4 Οκτωβρίου θα βρεθούν με τις φωτογραφικές τους μηχανές ανά χείρας, τα μέλη της Φωτογραφικής Λέσχης «ΗΔΥΦΩΣ», δημιουργώντας εικόνες μνήμης σε μία από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις.
Οι διοργανωτές εγκαινιάζουν φέτος τη συνεργασία τους με τη Φωτογραφική Λέσχη Πάτρας «ΗΔΥΦΩΣ» η οποία στη διάρκεια του διημέρου θα παρουσιάσει και έκθεση φωτογραφίας με χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από τις προηγούμενες διοργανώσεις του P.I.C.K.
Tο «ΗΔΥΦΩΣ» κάνει το δικό του flash back στη μεγάλη διοργάνωση του P.I.C.K. το οποίο και μοιράζεται με τις χιλιάδες των θεατών, ενώ ταυτόχρονα, ετοιμάζεται να δημιουργήσει νέες συναρπαστικές εικόνες με την… ανήσυχη και καλλιτεχνική ματιά των μελών του.
Η Φωτογραφική Λέσχη «ΗΔΥΦΩΣ» δημιουργήθηκε το Δεκέμβριο του 2008 με τη μορφή μιας αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας στην πόλη της Πάτρας, από μία ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό το πάθος για την φωτογραφία …
Ήδη η Λέσχη έχει βάλει τη δική της πολιτιστική «σφραγίδα» στην Πάτρα με τη συμμετοχή των μελών της σε διαλέξεις, ελεύθερες συζητήσεις με θέμα την φωτογραφία, εκθέσεις φωτογραφίας και γενικά σε καλλιτεχνικές, πολιτιστικές και μορφωτικές εκδηλώσεις που αφορούν την φωτογραφία.
Οι φωτογραφίες είναι φωτογράφων της λέσχης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.