HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Ομιλία του Σπύρου Λάμπου στην εκδήλωση για τον Κώστα Νικολόπουλο στο Λεχούρι

ΟΜΙΛΙΑ – ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΜΕΝΙΑΝΩΝ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΛΑΜΠΟΥ ΣΤΟ ΛΕΧΟΥΡΙ 16-8-2015 ΣΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ...

ΟΜΙΛΙΑ – ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΜΕΝΙΑΝΩΝ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΛΑΜΠΟΥ ΣΤΟ ΛΕΧΟΥΡΙ 16-8-2015
ΣΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥ ΜΑΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

Κυρίες και κύριοι, αξιότιμοι διοργανωτές και ομιλητές της αποψινής εκδήλωσης καλησπέρα σας.
Χαίρομαι ιδιαίτερα και θεωρώ τον εαυτό μου ευτυχή που βρίσκομαι απόψε εδώ, πέραν των άλλων ρόλων μου και ως πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καμενιάνων, στην τιμητική βραδιά που είναι αφιερωμένη στον καταξιωμένο λογοτέχνη, συγχωριανό και φίλο Κωνσταντίνο Νικολόπουλο – Καμενιανίτη.
Η μακρόχρονη συνεργασία μας με τον Κώστα και συμπόρευση μας στους στόχους των αξιών και των αρετών που κληρονομήσαμε καθώς και στην εξιδανίκευση του χωριού μας, μας έχουν συνδέσει ιδιαίτερα και είμαι σε θέση να τον γνωρίζω πολύ καλά, θαυμάζοντας το ήθος του και την πολύπλευρη προσφορά του σε κάθε τομέα της ζωής και της δημιουργίας.
Τα περισσότερα για το συγγραφικό και άλλο έργο του, θα σας τα πουν οι εξειδικευμένοι ομιλητές της αποψινής βραδιάς με τον δικό τους ξεχωριστό λόγο. Όμως εκείνο που έχω εγώ να πω είναι πως, ο Κωνσταντίνος Νικολόπουλος δεν είναι μόνο καταξιωμένος λογοτέχνης και σμιλευτής των στίχων. Είναι ο ξεχωριστός άνθρωπος, ο σμιλευτής της ζωής, που σμιλεύει υπέροχα και δημιουργικά στα κοινά του χωριού μας και του τόπου μας, σε όλες τις δράσεις του, στην καθημερινότητα, στις χαρές στις δυσκολίες και γενικότερα σε ότι αφορά τον τόπο μας και τους ανθρώπους. Η πολύπλευρη όμως προσφορά του, πνευματική ή άλλη, έχει ξεπεράσει τα σύνορα του Καλαβρυτινού τόπου μας και έχει απλωθεί πολύ μακριά.
Αισθάνομαι λοιπόν υπερήφανος τόσο προσωπικά, αλλά μεταφέροντας τα συναισθήματα και όλων των συγχωριανών μου για την τιμή που γίνεται στον λογοτέχνη μας.
Ο Κωνσταντίνος Νικολόπουλος μας διδάσκει καθημερινά με το ήθος και με την ίδια ακόμα πορεία της ζωής του, μπαίνοντας πάντα μπροστά σε ότι ωραίο και αληθινό και εν πολλοίς αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για τον τόπο μας.
Φίλε Κωνσταντίνε μας κάνεις υπερήφανους. Πάντα καμαρώνουμε για σένα και χαιρόμαστε για την αναγνωρισημότητα και τις τιμές στο πρόσωπό σου, ανεξάρτητα αν δεν στο λέμε πάντα. Σ ευχαριστούμε για την προσφορά σου για τη λογοτεχνική σου δράση, για ότι κάνεις για τον τόπο και την πατρίδα μας. Να είσαι καλά.
Σίγουρα ο ήλιος του Πολιτισμού σηκώνεται πιο ψηλότερα στον τόπο μας, γιατί τον σηκώνουν ψηλά τα δικά σου χέρια!! Κράτα γερά φίλε και συγχωριανέ Κωνσταντίνε, με την αγάπη μας να σε συνοδεύει στα πνευματικά ανήσυχα ταξίδια σου. Σε συγχαίρω άλλη μια φορά για την πορεία σου, για τις όποιες διακρίσεις και τιμές που σου γίνονται.
Καλό βράδυ σε όλους σας!!!! Σας ευχαριστώ όλους που με ακούσατε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.