Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΤΡΑ: Συνελήφθη 17χρονος για εκβίαση

Συνελήφθη, χθες (31-8-2015), το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 17χρονος ημεδαπός σε βάρ...

Συνελήφθη, χθες (31-8-2015), το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 17χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για εκβίαση.
Ειδικότερα ο 17χρονος τις τελευταίες τρεις μέρες απαιτούσε εκβιαστικά με απειλές κατά της περιουσίας και της ζωής, από 23χρονο υπήκοο Ινδίας να του καταβάλλει, κάθε μήνα, το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.
Επιπλέον, στις (30-8-2015) ο δράστης προκειμένου να ασκήσει πίεση στον 23χρονο για να του καταβάλλει τα χρήματα, προκάλεσε με αιχμηρό αντικείμενο φθορές στα τέσσερα ελαστικά του αυτοκίνητου του 47χρονου πατέρα του αλλοδαπού.
Για την διερεύνηση του περιστατικού πραγματοποιήθηκαν αναζητήσεις από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.
Ο συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος από τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών λόγω ανηλικότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.