HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τι Δείχνουν οι πρώτες Δημοσκοπήσεις - Πίνακες

Ξεκίνησε και επίσημα από χθες η προεκλογική περίοδος και στην μάχη ρίχτηκαν και οι δημοσκοπικές εταιρείες. Οι τρεις πρώτες δημοσκοπήσε...


Ξεκίνησε και επίσημα από χθες η προεκλογική περίοδος και στην μάχη ρίχτηκαν και οι δημοσκοπικές εταιρείες. Οι τρεις πρώτες δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας, δείχνουν ένα πραγματικά εκλογικό ντέρμπι αφού έχει κλείσει η «ψαλίδα» μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος κυμαίνεται σε πολύ υψηλά επίπεδα. 
Metron Analysis: Οριακό προβάδισμα 1,2% του ΣΥΡΙΖΑ
Θρίλερ για την πρωτιά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ προβλέπει η δημοσκόπηση της Metron Analysis που δημοσιεύεται το Σάββατο στην εφημερίδα «Παραπολιτικά». Στην πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό της τάξης του 29%, με τη Νέα Δημοκρατία να βρίσκεται σε απόσταση «αναπνοής» (27,8%). Τρίτη πολιτική δύναμη αναδεικνύεται η Χρυσή Αυγή (8,3%), ακολουθούμενη από το Ποτάμι (6,7%), το ΚΚΕ (5,9%) και το ΠΑΣΟΚ (5,4%). Σημαντικό ποσοστό εμφανίζεται να κερδίζει η Ένωση Κέντρου του Βασίλη Λεβέντη (4,9%), ενώ η Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη εξασφαλίζει 4,1%. Εκτός Βουλής μένουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, που συγκεντρώνουν το 2,3%.

Metron Analysis - δημοσκόπηση

MRB: Προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ με 1,8% στην πρόθεση ψήφου
Στην εκτίμηση ψήφου της δημοσκόπησης της MRB για την εφημερίδα «Αγορά», ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 29,6%, ενώ η Νέα Δημοκρατία 27,4%. Τρίτο κόμμα έρχεται η Χρυσή Αυγή με 7,5% και ακολουθεί το Ποτάμι με 6,7%. Έπονται με το ίδιο ποσοστό 5,7% το ΚΚΕ και η Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη. Στο 5,1% καταγράφεται η Λαϊκή Ενότητα και στο 4,7% το ΠΑΣΟΚ. Εκτός Βουλής μένουν, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες που πέφτουν στο 2,8%.
MRB - δημοσκόπηση
Marc: Στο 2,2% η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ
Προβάδισμα 2,2% για τον ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει τηλεφωνική δημοσκόπηση της εταιρείας Marc για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Alpha. Στην πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 25,3%, με τη Νέα Δημοκρατία να ακολουθεί με ποσοστό 23,2%. Ακολουθεί το Ποτάμι με 5,8%, η Χρυσή Αυγή με 5,5%, ενώ το ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται να συγκεντρώνει ποσοστό 4,4%. Στην έκτη θέση βρίσκεται το ΚΚΕ με 4,2%, ενώ Λαϊκή Ενότητα και Ένωση Κεντρώων συγκεντρώνουν ποσοστό 3,8%. Στη Βουλή φαίνονται να εισέρχονται οριακά και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, οι οποίοι συγκεντρώνουν την προτίμηση του 3% των ερωτηθέντων.
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ MARC


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.