HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΕΙΡΕΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ- Γιατί στις Σειρές ξέρουν να περνάνε όμορφα!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η καθιερωμένη πια εκδρομή του συλλόγου μας. Ξεκινήσαμε, μια μεγάλη παρέα, εφοδια...


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η καθιερωμένη πια εκδρομή του συλλόγου μας. Ξεκινήσαμε, μια μεγάλη παρέα, εφοδιασμένη με διάθεση και κέφι από το χωριό μας με τους εξής προορισμούς, αρχικά το χωριό Άγιος Πέτρος, ένα φανταστικό χωριό της Κυνουρίας, σε υψόμετρο όπου ήπιαμε το πρωινό μας καφεδάκι. Στην συνέχεια πήγαμε στην θαυματουργή ιερά μονή Παναγίας Μαλεβής, όπου πραγματικά εκεί όλους μας κυρίευσε ένα δέος. ο επιβλητικός ναός μας καθήλωσε, μας μάγεψε και αρκετή ήταν αυτοί που δεν ήθελαν να φύγουν από εκεί! 
Τελικός προορισμός, το παραθαλάσσιο χωριό Άστρος Κυνουρίας όπου κάναμε ένα υπέροχο μπανάκι, φάγαμε, ήπιαμε, γελάσαμε όπως μόνο εμείς ξέρουμε !!!! Γιατί; Γιατί οι άνθρωποι στις Σειρές έχουν καρδιά, έχουν ψυχή, έχουν καλή διάθεση και ξέρουν να περνούν καλά!!! Η δύναμη και το κουράγιο το δικό μας για να συνεχίσουμε, είναι η συμμετοχή σας και ότι μας ζητάτε και άλλο! Μας ζητήσατε και άλλη εκδρομή, να μην περιμένουμε μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, μας ζητήσατε και χειμερινό προορισμό, ίσως και διήμερο !!!! 
Θα προσπαθήσουμε να το πραγματοποιήσουμε και αυτό, γιατί είστε όλοι εκεί, γιατί είστε όλοι μαζί μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους του συλλόγου "Η Ανάληψη του Σωτήρος" στους συμπατριώτες μας, που είναι πάντα μαζί μας, σε όποια εκδήλωση, δραστηριότητα, προσπάθεια γίνετε εκ μέρους μας !!!! 
ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ, ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ !!!!!!!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Το μέλος του Δ.Σ
Ντόρα Ζαφειροπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.