Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΣΟΚ Αχαΐας: Απαίτηση των στελεχών να μην αλλάξει η σειρά του ψηφοδελτίου

Αναταραχή έχει ξεσπάσει στο ΠΑΣΟΚ Αχαΐας σχετικά με την συγκρότηση του ψηφοδελτίου των εκλογών. Ο λόγος οι έντονες φήμες για την κάθ...


Αναταραχή έχει ξεσπάσει στο ΠΑΣΟΚ Αχαΐας σχετικά με την συγκρότηση του ψηφοδελτίου των εκλογών. Ο λόγος οι έντονες φήμες για την κάθοδο του υπεύθυνου επικοινωνίας του κόμματος Θεόδωρου Παπαθεοδώρου, ως επικεφαλής στο νομό. Όπως αναφέρει το tempo24.gr σε ρεπορτάζ του Απόστολου Βουλδή, υποψηφίου βουλευτές των εκλογών του περασμένου Ιανουαρίου, αντιλαμβάνονται πως μικροκομματικές σκοπιμότητες τους θέτουν στο περιθώριο.
Γι’ αυτό τον λόγο το βράδυ της Τετάρτης συγκλήθηκε διευρυμένη νομαρχιακή επιτροπή του κόμματος, παρουσία και πολλών εκ των υποψηφίων βουλευτών.
Η απόφαση που βγήκε μετά από έντονη συζήτηση για τους τακτικισμούς του κόμματος ήταν να μην γίνουν αποδεκτές ενέργειες για επιβολή «άνωθεν» ενεργειών.
Τα στελέχη της περιοχής θα απαιτήσουν από την Φώφη Γεννηματά και την ομάδα κατάρτισης των ψηφοδελτίων να μην αλλάξει η σειρά του ψηφοδελτίου της Αχαΐας, σύμφωνα με τις επιδόσεις των υποψηφίων στις εκλογές του Γενάρη.
Δηλαδή να είναι πρώτος ο Κώστας Σπηλιόπουλος , δεύτερος ο Ηρακλής Ρούπας , τρίτη η Νάνσυ Παπαζώη κλπ.
Και να συμπληρωθούν μόνο τα κενά που θα εμφανιστούν , καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι πρόθυμοι όλοι να ριχτούν στην μάχη των πρόωρων εκλογών.
Απομένει πλέον να δούμε κατά πόσον θα εισακουστεί η απόφαση του οργάνου από την κεντρική διοίκηση του ΠΑΣΟΚ.
Ή θα επιδιωχθεί από την ηγεσία αλλαγή τακτικής σε πρόσωπα ώστε να εκλείψουν οι δικαιολογημένες γκρίνιες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.