HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Ανάκληση της απαγόρευσης του κυνηγιού της πετροπέρδικας

Μετά από αίτηση  προσφυγής ακύρωσης της απόφασης που απαγόρευε το κυνήγι της πετροπέρδικας ( διαβαστε εδω ) στην περιοχή των Καλαβρύτων...


Μετά από αίτηση  προσφυγής ακύρωσης της απόφασης που απαγόρευε το κυνήγι της πετροπέρδικας (διαβαστε εδω) στην περιοχή των Καλαβρύτων που κατέθεσαν η Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου, ο Κυνοφιλικός Όμιλος Αχαΐας και ο Κυνηγετικός Σύλλογος Πατρών το κυνήγι της πετροπέρδικας θα συνεχιστεί κανονικά.
Έτσι, με απόφαση του Δασάρχη Καλαβρύτων κ. Τσαγιαννίδη ανακαλείται η απαγόρευση του κυνηγιού της πετροπέρδικας στο Χελμό του νομού Καλαβρύτων. Πιο συγκεκριμένα η απόφαση αναφέρει :
"Την ανάκληση της υπ’ αριθ. 82468/1750/7.7.2015 (ΔΑΔ 1/2015, ΑΔΑ: 68ΣΝΟΡ1Φ-Δ0Ν) Δασικής Αστυνομικής Διάταξης Θήρας, με την οποία απαγορεύουμε τη θήρα της πετροπέρδικας (Αlectoris graeca) στο Δήμο Καλαβρύτων για τρία (3) έτη, για τους λόγους που αναφέρονται στην ανωτέρω (16) σχετική.
Δηλαδή, με σκοπό την εφαρμογή των διαχειριστικών μέτρων που προτείνονται με την ανωτέρω (13) σχετική και αποβλέπουν στην υποβοήθηση των πληθυσμών της πετροπέρδικας να ανακάμψουν, δίχως απαγόρευση του κυνηγιού της. Επίσης, με σκοπό την επανεξέταση του όλου θέματος από το Δασαρχείο Καλαβρύτων, με τη βοήθεια και τυχόν νεωτέρων στοιχείων."
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΝEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.