HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΝΩ ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ - Ευχαριστήρια επιστολή στον Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Λαζουρά

ο Πρόεδρος του Συλλόγου Άνω Κλειτορίας Σπήλιος Μπαλαφούτας, η γραμματέας του συλλόγου, Άννα Τσίκα και ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λα...

ο Πρόεδρος του Συλλόγου Άνω Κλειτορίας Σπήλιος Μπαλαφούτας, η γραμματέας του συλλόγου, Άννα Τσίκα και ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς σε παλαιότερη εκδήλωση του συλλόγου

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΩ ΚΛΕΙΤΟΡΙΑΣ
ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Προς το Δήμο Καλαβρύτων και το Δήμαρχο κ. Γεώργιο Λαζουρά
Κύριε Δήμαρχε,
Δια της παρούσης, θέλω να εκφράσω προς τις υπηρεσίες του Δήμου και σε εσάς προσωπικά, τις μεγαλύτερες ευχαριστίες του Συλλόγου μας (Σύλλογος των Απανταχού Καρνεσιωτών), όλων των κατοίκων και ετεροδημοτών του χωριού μας, καθώς και εμού προσωπικά, για την καθοριστική συμβολή σας, στην υλοποίηση της εκπόνησης του καταπιστεύματος (κληροδοτήματος - διαθήκη) του κ. Χρήστου Χρυσανθακόπουλου ή αλλιώς Chris Poulou.
Σας ευχαριστούμε ιδιαιτέρως, γιατί παρότι γνωρίζουμε τον μεγάλο φόρτο εργασίας που έχετε, και τις πολλές σας υποχρεώσεις, ενσκήψατε στο πρόβλημά μας, και ασχοληθήκατε προσωπικά, με αποτέλεσμα να επιταχυνθούν οι διαδικασίες.
Η βοήθειά σας ήταν πολύτιμη, στάθηκε ορόσημο με την εκτέλεση της ως άνω διαθήκης σύμφωνα με τους όρους που έθετε, για την μετατροπή του σχολείου μας στην τοποθεσία αλώνια, σε χώρο ψυχαγωγίας και τέρψης για όλους τους απανταχού καρνεσιώτες, αλλά και για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.
Η διαδικασία για την αποπεράτωση της μετατροπής του σχολείου στα αλώνια σε πολιτιστικό θέρετρο της Άνω Κλειτορίας, έχει ακόμα συνέχεια, αλλά είμαστε σίγουροι, ότι με τη βοήθειά σας, και την στήριξη του Δήμου, θα τα καταφέρουμε.
Ευχαριστούμε θερμά, που η πόρτα σας, ήταν πάντα ανοικτή για εμάς, και μας δεχτήκατε με αγάπη, ότι ώρα και αν σας το ζητήσαμε, όχι μόνο για το εν λόγω θέμα, αλλά και σε όλα τα αιτήματά μας, που ανταποκριθήκατε μέχρι τώρα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Όλοι οι συγχωριανοί μας, γνωρίζουν τη μέγιστη συμπαράστασή σας στο χωριό μας, και είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την προσφορά σας.
Κύριε Δήμαρχε, όταν ολοκληρωθούν τα οριζόμενα της διαθήκης, και διαμορφωθεί ο χώρος σύμφωνα με την επιθυμία του κ. Χρήστου Χρυσανθακόπουλου αλά και ημών όλων των κατοίκων του χωριού μας, θα ήταν μεγάλη τιμή για εμάς, να παρευρεθείτε στην ειδική εκδήλωση και στα εγκαίνια που θα προγραμματίσουμε.
Επιπλέον, δεν μπορώ να παραλείψω, και να μην ευχαριστήσω, και τον Αντιδήμαρχο της Δημοτικής Ενότητας Κλειτορίας, κ. Βασίλειο Καρρά, που πρόσφατα, ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Συλλόγου μας, και μας παραχώρησε χωματουργικά μηχανήματα του Δήμου, για την αναγκαία διαμόρφωση του εξωτερικού ως άνω χώρου ψυχαγωγίας, αλλά και για άλλες ανάγκες του χωριού μας.
Μετά πατριωτικών χαιρετισμών,
για το Δ.Σ.του Συλλόγου Άνω Κλειτορίας
ο Πρόεδρος Σπήλιος Μπαλαφούτας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.