HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ιάσονας Φωτήλας: ΝΑΙ στην ΕΥΡΩΠΗ, ΝΑΙ στην ΕΛΛΑΔΑ

Φίλες και φίλοι, Πριν ψηφίσουμε την Κυριακή, θα ήθελα να κάνω σε όλους μας μια έκκληση: να σκεφτούμε για το αύριο, χωρίς θυμό, υστεροβου...

Φίλες και φίλοι, Πριν ψηφίσουμε την Κυριακή, θα ήθελα να κάνω σε όλους μας μια έκκληση: να σκεφτούμε για το αύριο, χωρίς θυμό, υστεροβουλίες και μικροκομματικά συμφέροντα. 
Την Κυριακή καλούμαστε να αποφασίσουμε για το μέλλον της Ελλάδας, το μέλλον των παιδιών μας. Το δημοψήφισμα δεν αποτελεί μέσο πίεσης των δανειστών, αλλά είναι το εργαλείο των λαών να εκφράσουν τα πιστεύω τους. Για το λόγο αυτό πριν ψηφίσουμε πρέπει να σκεφτούμε όλες τις επιπτώσεις κοινωνικές, πολιτικές, οικονομικές, που θα έχει η ψήφος μας. Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μας στέλνει σε ένα δημοψήφισμα με ανύπαρκτο δίλημμα για μια συμφωνία που πρακτικά έχει αποσυρθεί. Η απάντησή μας δεν πρέπει να είναι αποχή. Δεν πρέπει να φυγομαχήσουμε, αλλά να προσέλθουμε στις κάλπες. Γιατί την Κυριακή στο δημοψήφισμα συγκρούονται δύο διαφορετικές προοπτικές της χώρας. Όσοι υποστηρίζουν το ΟΧΙ θέλουν τη χώρα μας απομονωμένη και τριτοκοσμική, μόνη στο ασταθές γεωπολιτικό περιβάλλον της Ανατολικής Μεσογείου. Το πρώτο βήμα έγινε με το κλείσιμο των τραπεζών και τους συνταξιούχους να περιμένουν στην ουρά για λίγα ευρώ. 
Η ευθύνη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ είναι τεράστια για την ταλαιπωρία των πολιτών. Η απάντηση μας σε αυτούς, πρέπει να είναι ΝΑΙ στην ΕΥΡΩΠΗ, ΝΑΙ στην ΕΛΛΑΔΑ της δημοκρατίας και της προόδου. Ο δρόμος που θα έχουμε μπροστά μας θα είναι δύσκολος, αλλά θα μας δώσει την ευκαιρία για μια καλύτερη συμφωνία, για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.
Ιάσονας Φωτήλας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.