HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο συμπατριώτης μας dr. Ανδρέας Α. Πολυδώρου Τακτικός Καθηγητής Χειρουργικής

Tακτικός Καθηγητής Γενικής Χειρουργικής και Ενδοσκοπικής Χειρουργικής του Ιατρικού Τμήματος της Σχολής Επιστημών Υγείας του Εθνικού κ...


Tακτικός Καθηγητής Γενικής Χειρουργικής και Ενδοσκοπικής Χειρουργικής του Ιατρικού Τμήματος της Σχολής Επιστημών Υγείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, εξελέγη ο εκλεκτός συμπατριώτης μας από το Σκεπαστό Καλαβρύτων dr. Ανδρέας Α. Πολυδώρου.

Ο δρ Ανδρέας Πολυδώρου τελείωσε το Γυμνάσιο Καλαβρύτων το 1972 και εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών όπου τελείωσε με άριστα το 1978. Το 1986 έλαβε την Ειδικότητα Γενικής Χειρουργικής και το 1989 αρίστευσε στην διδακτορική του διατριβή "Ο Ρόλος των Παγκρεατικών Ενζύμων στην Παθογένεια της Χολολιθιάσεως". Ακολούθησαν σπουδές στο εξωτερικό και συμμετοχές σε κορυφαία συνέδρια σε Ελλάδα και εξωτερικό ενώ συγγράμματα του εχουν δημοσιευθεί στα μεγαλύτερα επιστημονικά περιοδικά. Εκλέγεται συνεχώς από το 2001 εκπρόσωπος του Χειρουργικού Τομέα στην Γενική Συνέλευση της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών και συμμετέχει σε Διοικητικά Συμβούλια Επιστημονικών Εταιρειών και Οργανωτικές Επιτροπές Συνεδρίων.
Ο δρ Ανδρέας Πολυδώρου υπηρετεί ως Αναπληρωτής Καθηγητής Γενικής Χειρουργικής και Ενδοσκοπικής Χειρουργικής στην Β’ Χειρουργική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών, Αρεταίειο Νοσοκομείο.

Δείτε απόσπασμα από την παρουσία του σε συνέδριο ιατρικής στα Καλάβρυτα (28/11/14)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.