HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 - Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις

Μετατίθεται στους πολίτες η απόφαση για τα μέτρα - Συζητήθηκαν όλα τα ενδεχόμενα και οι εκλογές - Κλήθηκαν στο Μαξίμου όλοι οι υπουργο...


Μετατίθεται στους πολίτες η απόφαση για τα μέτρα - Συζητήθηκαν όλα τα ενδεχόμενα και οι εκλογές - Κλήθηκαν στο Μαξίμου όλοι οι υπουργοί και υφυπουργοί - Άγνωστο ακόμη τι θα γίνει με την προθεσμία της 30ης Ιουνίου για τον ELA και τη δόση του ΔΝΤ

Ραγδαίες και δραματικές οι πολιτικές εξελίξεις.
Η κυβέρνηση μετά από ένα υπουργικό συμβούλιο που ξεκίνησε σαν κυβερνητικό, απόφάσισε να συγκαλέσει το πρωί του Σαββάτου τη Βουλή και στη συνέχεια να προκηρύξει δημοψήφισμα σε επτά μέρες.
Το κυβερνητικό συμβούλιο ξεκίνησε λίγο πριν τις 9 το βράδυ με την επιστροφή του Α. Τσίπρα από τις Βρυξέλλες αλλά λίγο μετά τις 11 κλήθηκαν στο Μαξίμου όλοι οι υπουργοί και υφυπουργοί που αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του δημοψηφίσματος. 

Πληροφορίες από το Μαξίμου αναφέρουν πως συζητήθηκαν όλα τα ενδεχόμενα ακόμη και αυτό των πρόωρων εκλογών αλλά τελικά προκρίθηκε η απόφαση για δημοψήφισμα.
Με την απόφαση αυτή η κυβέρνηση μεταθέτει στους πολίτες την απόφαση για τα μέτρα, την ώρα που είναι άγνωστο τι θα γίνει με την προθεσμία της 30ης Ιουνίου για τον ELA αλλά και τη δόση του ΔΝΤ που πρέπει να πληρωθεί στο τέλος του μήνα.
από: protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.