HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με επιτυχία το Professional Workshop από την «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤ.ΔΥΤ.ΕΛΛ.»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 13 Μαΐου 2015, στο Ξενοδοχείο Βυζαντινό στην Πάτρα από την «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Δ...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 13 Μαΐου 2015, στο Ξενοδοχείο Βυζαντινό στην Πάτρα από την «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Α.Ε. Ο.Τ.Α.» Επαγγελματικό Εργαστήριο (Professional Workshop) στο πλαίσιο του έργου GrItCUZINE το οποίο εντάσσεται στο πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδας - Ιταλίας 2007-2013, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και το Ελληνικό Δημόσιο.
Εκτός από την Αναπτυξιακή Εταιρεία Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στο έργο GrItCUZINE συμμετέχουν οι ακόλουθοι εταίροι: Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Αναπτυξιακή Εταιρία Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Α.Ε. Ο.Τ.Α., Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας, Περιφέρεια Ιονίων Νήσων – Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας, Περιφέρεια Ηπείρου – Περιφερειακή Ενότητα Άρτας, Αναπτυξιακή Εταιρεία Αχαΐας Α.Ε. Ο.Τ.Α., Περιφέρεια Brindisi, Εθνική Συνομοσπονδία Βιοτεχνών και Μικρών - Μεσαίων Επιχειρήσεων Περιφέρειας Μπρίντιζι.
Το Επαγγελματικό Εργαστήριο περιλάμβανε εισηγήσεις από ειδικούς γύρω από τα θέματα της ανάδειξης της τοπικής γαστρονομίας ως συγκριτικό πλεονέκτημα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και των ποιοτικών προδιαγραφών που πρέπει να πληρούν οι πρεσβευτές του οινο-γαστρονομικού τουρισμού με σκοπό την ένταξή τους στο δίκτυο γαστρονομίας του έργου GrItCUZINE. Ειδικότερα, εισηγήσεις οι κ.κ.: Παναγιώτης Βαμβακάρης, Γενικός Γραμματέας του Ελληνοϊταλικού Επιμελητηρίου Αθηνών, με θέμα: «Κριτήρια ένταξης στο δίκτυο γαστρονομίας GrItCUZINE», Απόστολος Βανταράκης, Αναπλ. Καθηγητής Υγιεινής, Τμήμα Ιατρικής Πανεπιστήμιο Πατρών, με θέμα: «H ορθή επισήμανση των τροφίμων και ο ρόλος της στη Δημόσια Υγεία», Δημήτριος Καραγιάννης, Project Manager, Data RC, με θέμα: «Η σπουδαιότητα των συνταγών μιας περιοχής σε πολιτιστικό και οικονομικό επίπεδο - Καλές πρακτικές: περιοχές που επένδυσαν στο γαστρονομικό τουρισμό», Διονύσιος Μπριντζίκης, Οινοποιός «Κτήμα Μπριντζίκη», με θέμα: «Η συμβολή των τοπικών οίνων στην ανάδειξη της γαστρονομικής ταυτότητας μιας περιοχής», Brevetti Sabrina, Προϊστάμενη Τμήματος Εξωτερικού Εμπορίου του Ελληνοϊταλικού Επιμελητηρίου Αθηνών - Υπεύθυνη έργου «Marchio Ospitalita Italiana nel mondo», με θέμα: «Νέες στρατηγικές στο Μάρκετινγκ Τουριστικών Προορισμών - Οφέλη των επιχειρήσεων από τη μεταξύ τους δικτύωση»
Το εργαστήριο παρακολούθησαν επαγγελματίες του κλάδου εστίασης και αναψυχής, αλλά και άλλοι ενδιαφερόμενοι, ιδιώτες και επαγγελματίες, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τις δυνατότητες και οφέλη από την ανάπτυξη δικτυώσεων με σκοπό την υλοποίηση κοινών δράσεων ανάδειξης της οινο-γαστρονομικής κουλτούρας στην περιοχή μας.
Στο εργαστήριο συμμετείχαν επίσης εκπρόσωποι εταίρων του έργου GrIt CUZINE.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.