HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

«Ποτέ πια φασισμός» το μήνυμα του Γ. Πανούση από τα Καλάβρυτα (φωτό)

Τα Καλάβρυτα, επισκέφθηκε χθες, Δευτέρα, 4 Μαΐου, ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Γιάννης Πανούσης, συνοδευόμ...






Τα Καλάβρυτα, επισκέφθηκε χθες, Δευτέρα, 4 Μαΐου, ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Γιάννης Πανούσης, συνοδευόμενος από το Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, κ. Τάσο Μαυρόπουλο και τους Αρχηγούς της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος, κ.κ. Δημήτρη Τσακνάκη και Βασίλη Παπαγεωργίου, από το Διευθυντή του Γραφείου του κ. Βασίλη Μαστρογιάννη και το Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, κ. Αριστείδη Ανδρικόπουλο.
Στα Καλάβρυτα, βρέθηκε, επίσης, χθες και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, κ. Απόστολος Κατσιφάρας, προερχόμενος από την Αθήνα, όπου έγινε η συνάντηση των Περιφερειαρχών με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για να συναντήσει τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη.
Τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη υποδέχθηκε, στο Δημαρχείο Καλαβρύτων, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, κ. Γιώργος Λαζουράς, οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Χουλιάρας, Βασίλης Καρράς και Παναγιώτης Λιακόπουλος, οι βοηθοί Δημάρχου, Σωτήρης Δουκλιάς, Χρύσα Παπαδάτου και Χαρά Γεωργακοπούλου και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Κώστας Κούκιος και Λεωνίδας Βασιλόπουλος και ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κλειτορίας, Δημήτρης Μεντζέλος.
Ακολούθησε, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων, σύσκεψη με τον Υπουργό, κατά την οποία, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, έθεσε στον κ. Πανούση το θέμα της φημολογούμενης κατάργησης του αστυνομικού τμήματος Κλειτορίας και του επέδωσε το σχετικό ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου και αναφέρθηκε στην πολύ καλή συνεργασία που έχει καθιερώσει και εμπεδώσει, τα τελευταία χρόνια, ο Δήμος Καλαβρύτων με τα αστυνομικά τμήματα Καλαβρύτων και Κλειτορίας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαβρύτων. Μια συνεργασία πρότυπο, όπως, χαρακτηριστικά, ανέφερε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων και που μέσα από αυτή τη συνεργασία του Δήμου και των αστυνομικών και πυροσβεστικών υπηρεσιών, δημιουργείται το καλύτερο αποτέλεσμα για την ασφάλεια, την αστυνόμευση, την πάταξη της, τυχόν, εγκληματικότητας, την πυροπροστασία, την προστασία από φυσικές καταστροφές και την εν γένει πολιτική προστασία των κατοίκων του Δήμου Καλαβρύτων.
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Γιάννης Πανούσης, απαντώντας, ανέφερε ότι, δεν τίθεται θέμα κατάργησης ή συγχώνευσης του Αστυνομικού Τμήματος Κλειτορίας και υποσχέθηκε την ενίσχυση της αστυνόμευσης στην περιοχή του Δήμου Καλαβρύτων, με τη διάθεση μιας νέας κινητής μονάδας αστυνόμευσης, τύπου NAVARA. Επίσης, έδωσε συγχαρητήρια και μίλησε με πολύ θετικά και καλά λόγια για το άριστο επίπεδο της συνεργασίας και των συνεργειών, που έχουν αναπτυχθεί και εμπεδωθεί, ανάμεσα στο Δήμο Καλαβρύτων και την Τοπική Αστυνομία και την Πυροσβεστική, μια συνεργασία πρότυπο, που θα πρέπει να ακολουθείται, σ’ όλη, την Ελλάδα.
Στη συνέχεια, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, με την παραπάνω αντιπροσωπεία επισήμων που τον ακολουθούσε, κατέθεσε στεφάνι στον Τόπο Θυσίας του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος και επισκέφθηκε το Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος και απέδωσε φόρο τιμής και σεβασμού στους εκτελεσθέντες από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής, του Ολοκαυτώματος των Καλαβρύτων, με στόχο τη διατήρηση ζωντανής της μνήμης τους και την ανάδειξη των μηνυμάτων της θυσίας τους, μηνυμάτων, ιδιαίτερα επίκαιρων, σήμερα, παρά ποτέ δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Ποτέ πια φασισμός. Η Ελλάδα θα παραμείνει ζωντανή, όσο κι αν την πληγώνουν».
Ακολούθως, ο Υπουργός επισκέφθηκε το νέο, υπερσύγχρονο κτίριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων, που κατασκευάσθηκε με τη συνεργασία Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (μέσω Σ.Δ.Ι.Τ.) και το Αστυνομικό Τμήμα Καλαβρύτων και μετά, αργά το απόγευμα, αναχώρησε για την Αθήνα.



Διαβάστε ακόμα:


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.