Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πατρών – Αθηνών: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι, έχουν προγραμματιστεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στην ...



Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι, έχουν προγραμματιστεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στην 121,6 χιλιομετρική θέση της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Πατρών, λόγω εκτέλεσης εργασιών αποξήλωσης υφιστάμενων αγωγών μέσης και χαμηλής τάσης.
Ειδικότερα, οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 28.5.2015 το πρωί, στην 121,6 χιλιομετρική θέση της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Πατρών, όπου θα υπάρξει προσωρινός ολικός αποκλεισμός κυκλοφορίας, με μία ολιγόλεπτη διακοπή κυκλοφορίας, διάρκειας δέκα λεπτών και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας, με ώρα έναρξης 09:00.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τo παραπάνω σημείο και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.