HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΡΥΜΟΣ - Στην Αρχαία Αγορά της Αθήνας ο σύλλογος Δρυμοτών

Το Δ.Σ του Συλλόγου Δρυμοτών είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι σήμερα 24/5/2015 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη επί...


Το Δ.Σ του Συλλόγου Δρυμοτών είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι σήμερα 24/5/2015 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη επίσκεψη των μελών και φίλων του Συλλόγου μας, στην Αρχαία Αγορά της Αθήνας. Με μία άψογη ξενάγηση από την ξεναγό κα. Φιλίτσα Μπουζιώτη είχαμε την ευκαιρία να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας και να αποκομίσουμε τις καλύτερες εντυπώσεις. Η πολιτιστική αυτή εκδήλωση περιελάμβανε πολύ σημαντικά μνημεία όπως την Αρχαία Αγορά, το Θησείο, τη Στοά του Αττάλου και το Μουσείο της. Ευχαριστούμε από καρδιάς την κα Φιλίτσα Μπουζιώτη, άξια και υπέροχη ξεναγό για την μεγάλη και καταπληκτική προσφορά της, καθώς και τον πολύτιμο χρόνο της που διέθεσε για μας και να περάσουμε τόσο όμορφα. Ευχαριστούμε και όλους εσάς που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.