HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Διαβεβαιώσεις Πανούση για το Α.Τ.Κλειτορίας - Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων

Στα Καλάβρυτα βρέθηκε σήμερα ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννης Πανούσης στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επισ...

Στα Καλάβρυτα βρέθηκε σήμερα ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννης Πανούσης στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επισκέψεων του σε Αστυνομικές και Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της χώρας.
Τον Υπουργό θα συνοδεύσουν ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, κ. Τάσος Μαυρόπουλος, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Δημήτριος Τσακνάκης, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Βασίλειος Παπαγεωργίου και ο Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Βασίλης Μαστρογιάννης.
Στο Δημαρχείο Καλαβρύτων τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γεώργιος Λαζουράς, δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη της Ο.Μ. Σύριζα Καλαβρύτων παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτική Ελλάδας κ. Απόστολου Κατσιφάρα. Ο κ. Πανούσης ενημερώθηκε για τα προβλήματα και τις ανάγκες της επαρχίας Καλαβρύτων και του επιδόθηκε ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου για την διατήρηση του Α.Τ Κλειτορίας αλλά και ενίσχυση της αστυνομικής φύλαξης σε ολόκληρη την επαρχία Καλαβρύτων
Κατά την συζήτηση τονίστηκε απο τον Υπουργό η αναγκαιότητα εμπέδωσης της ασφάλειας των κατοίκων μέσω της παρουσίας της αστυνομίας, μιας αστυνομίας στο πλάι του Πολίτη με σεβασμό στις Δημοκρατικές αξίες . Υπήρξε διαβεβαίωση του μη κλεισίματος του Α.Τ της Κλειτορίας και ανάδειξης του νοήματος της αλληλεγγύης των Πολιτών . Ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας ανέφερε την ετοιμότητα της Πολιτικής Προστασίας εν όψει της Θερινής περιόδου και την μεγάλη σημασία της εθελοντικής προσφοράς σε συνεργασία με το πυροσβεστικό σώμα .
Ιδιαίτερα ξεχωριστή στιγμή ήταν η επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού στο Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, αλλά και η κατάθεση στεφάνου στον Τόπο Θυσίας. «Ποτέ πια φασισμός. Η Ελλάδα θα παραμείνει ζωντανή, όσο κι αν την πληγώνουν», δήλωσε ο κ. Πανούσης.
Στη συνέχεια, μετέβη στην τοπική Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή, Αντιπύραρχο Βασίλειο Αλεξόπουλο.

Στην συνάντηση η Ο.Κ. ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων έκανε στον Υπουργό τις εξής προτάσεις: 
1. Ίδρυση στα Καλάβρυτα μιας παραγωγικής σχολής. Αστυνομίας η πυροσβεστικής .
2. Καθιέρωση επισκέψεων στο Μνημείο Τόπου θυσίας και μουσείο όλων των σωμάτων ασφαλείας (ματ, Δίας κ.α) στα πλαίσια της αντιφασιστικης και αντιναζιστικης ιστορικής μνήμης .
3. Συστέγαση της Πυροσβεστικής και της αστυνομίας σε ένα ενιαίο κτίριο (πυροσβεστικής ) για λόγους οικονομίας .
4. Σε συνεργασία με Πανεπιστημιακές σχολές, δημιουργία Μεταπτυχιακών Τμημάτων στα Καλάβρυτα
5. Διαπίστωση ομαλής και ασφαλούς ενσωμάτωσης των μέχρι τώρα μεταναστών, στην κοινωνία των Καλαβρύτων .

διαβάστε και εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.