HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΝΑΣΙΑ - Κυριακή 31η Mαΐου 2015 - Ημέρα εθελοντισμού για το χωριό

φωτό από την περσινή εθεντοντική εργασία Την Κυριακή 31η Mαΐου , μετά από απόφαση του Δ.Σ του συλλόγου των Απανταχού Νασιωτών, ...

φωτό από την περσινή εθεντοντική εργασία


Την Κυριακή 31η Mαΐου, μετά από απόφαση του Δ.Σ του συλλόγου των Απανταχού Νασιωτών, προγραμματίζεται η καθιερωμένη πλέον ομαδική εθελοντική εργασία για τον καθαρισμό του χωριού. Στόχος είναι να κινητοποιηθούν όσοι το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος θα βρίσκονται στο χωριό για να συμμετάσχουν ενεργά στην παραπάνω εκδήλωση. Σκοπός πέραν του καθαρισμού του χωριού από σκουπίδια, ζιζάνια και κλαδιά που εμποδίζουν την ασφαλή διέλευση κατοίκων και επισκεπτών, είναι να επικοινωνήσουν όλοι οι συγχωριανοί, να συνεργαστούν βελτιώνοντας το ομαδικό πνεύμα και την αλληλεγγύη όλων αλλά και να περάσουν καλά! 
Η συνάντηση θα γίνει την Κυριακή 31/05/2015 στο προαύλιο του ιερού ναού του Αγίου Δημητρίου στις 10.00 το πρωί.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου έχει ως εξής:
Όπως γνωρίζετε και από την έγγραφη ανακοίνωση που διανεμήθηκε στην αποκριάτικη εκδήλωση αλλά και αναρτήθηκε τότε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο σύλλογος μας έχει καθιερώσει ημέρα εθελοντικής εργασίας την Κυριακή του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος κάθε χρόνο.
Φέτος το τριήμερο αυτό 'πέφτει' στις 30 και 31 Μαΐου και την 1 Ιουνίου. Έτσι στο διάστημα αυτό και συγκεκριμένα την Κυριακή 31η Ιουνίου όσοι θα βρίσκονται στο χωριό μας μέλη, φίλοι, γνωστοί και φιλοξενούμενοι παρακαλούνται ευγενικά να πάρουν μέρος σε αυτή την πρωτοβουλία που στόχος της είναι εκτός από τον καθαρισμό -καλλωπισμό του χωριού μας και στην συσπείρωση, στην επικοινωνία καθώς και στην διασκέδαση μας.
Η συνάντηση θα γίνει την Κυριακή 31/05/2015 στο προαύλιο του ιερού ναού του Αγίου Δημητρίου στις 10.00 το πρωί. Στόχος μας είναι να καθαρίσουμε το χωριό μας από σκουπίδια και να ανοίξουμε δρόμους και μονοπάτια από βάτα θάμνους και χόρτα ώστε να είναι προσβάσιμα σε όλους. Εμείς πιστεύουμε ότι και μόνο με αυτό το λόγο αξίζει τον κόπο να επισκεφτούμε το χωριό μας αυτή την ημέρα και να συμμετάσχουμε στην κοινή προσπάθεια όλων μας!
Για τον σκοπό αυτό ο σύλλογος θα έχει εφοδιαστεί με σακούλες απορριμμάτων και γάντια μιας χρήσεως. Επίσης παρακαλούμε όσους διαθέτουν εργαλεία κοπής χόρτων και θάμνων να τα πάρουν μαζί τους για το άνοιγμα μονοπατιών και δρόμων.
Αργά το απόγευμα θα επιβραβευθεί η προσπάθεια μας με διασκέδαση, μουσική και χορό στο εντευκτήριο, όπου ο σύλλογος θα προσφέρει παραδοσιακή φασουλάδα, λουκάνικα, τυρί, ελιές και φυσικά κρασάκι!
Ευχόμαστε καλή αντάμωση στο όμορφο χωριό μας!
Για το ΔΣ
Ο πρόεδρος
Γιάννης Γιαννόπουλος
Ο γραμματέας
Βασίλης Καλύβας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.