HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στην Αυστρία ο Δήμαρχος για το νέο απόκτημα του Χιονοδρομικού Καλαβρύτων

Στη Διεθνή έκθεση INTERALPIN στο Ίνσμπουργκ της Αυστρίας, το νέο απόκτημα του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων Pistenbully 600 with V...


Στη Διεθνή έκθεση INTERALPIN στο Ίνσμπουργκ της Αυστρίας, το νέο απόκτημα του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων Pistenbully 600 with Vinch.
Ο νέος χιονοστρωτήρας Pistenbully 600 with Vinch, έτος κατασκευής 2006, που προμηθεύτηκε το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, από την Γερμανία παρουσιάζεται στο περίπτερο της πωλήτριας εταιρίας στη διεθνή έκθεση εξοπλισμού Χιονοδρομικών Κέντρων INTERALPIN που γίνεται από χθες, σήμερα και αύριο Παρασκευή, 25-27 Απριλίου, στο Ίνσμπουργκ της Αυστρίας.
Στην Διεθνή αυτή έκθεση, προσκλήθηκε και παραβρίσκεται ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς μαζί με τον Γενικό Διευθυντή του Χιονοδρομικού Κέντρου Λεωνίδα Σπυρόπουλο, αποκομίζοντας πολλές και καλές ιδέες, προτάσεις και εμπειρίες και αναπτύσσοντας καλές συνεργασίες.

Το Pistenbully 600 with Vinch έρχεται στα Καλάβρυτα, τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.