HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στα Καλάβρυτα οι ενορίτες του Αγίου Νεκταρίου Βούλας

Προσκυνηματική εκδρομή στα Καλάβρυτα διοργάνωσε ο Iερός Ναός Αγίου Νεκταρίου Βούλας, την Τρίτη 31 Μαρτίου. Τους εκδρομείς συνόδευε ο π...


Προσκυνηματική εκδρομή στα Καλάβρυτα διοργάνωσε ο Iερός Ναός Αγίου Νεκταρίου Βούλας, την Τρίτη 31 Μαρτίου. Τους εκδρομείς συνόδευε ο πατήρ Αντώνιος Χρήστου, που έχει έντονη δράση και προσφορά στην ενορία του αλλά και στην Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας. Ο ίδιος μας λεει: 
"Τα Καλάβρυτα συνδυάζουν την έντονη ορθόδοξη θρησκευτική πνευματικότητα, με την παλιγγενεσία του έθνους, στην πρόσφατη εθνική μας εορτής της 25ης Μαρτίου 1821, αλλά και το μνημείο της θηριωδίας των Ναζί κατά των Ελλήνων, του 1943. Επιστρέψαμε ωφελημένοι πνευματικά, δοξάζοντας τον Θεό για ότι ζήσαμε και είδαμε."
Οι εκδρομείς, απόλαυσαν την υπέροχη διαδρομή με τον Οδοντωτό, τέλεσαν αρτοκλασία στην Ιερά Μονή Αγίας Λαύρας, Ανέβηκαν στο στο τόπο θυσίας όπου τέλεσαν τρισάγιο, επισκέφθηκαν το Μέγα Σπήλαιο και έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από τον τόπο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.