Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ένωση Καλαβρυτινών Πάτρας - Ξεκινούν το ταξίδι τους οι "Ταξιδευτές της Πρόζας"

Οι Ταξιδευτές της Πρόζας, η θεατρική ομάδα της Ένωσης Καλαβρυτινών Πάτρας, πιστοί στο καλοκαιρινό τους ραντεβού με τους φίλους-θεατές τους, ...

Οι Ταξιδευτές της Πρόζας, η θεατρική ομάδα της Ένωσης Καλαβρυτινών Πάτρας, πιστοί στο καλοκαιρινό τους ραντεβού με τους φίλους-θεατές τους, ξεκινάνε το ταξίδι τους στις αρχές Ιουνίου. Καπετάνιος τους στο ταξίδι τους φέτος ο συγγραφέας Νικόλαος Λάσκαρης και θα αρμενίσουνε για χάρη του τέσσερα μονόπρακτά του. Τίτλοι των έργων: "Μις 'Εβανς", "Το καινούργιο σπίτι", "Ο πνευματισμός", "Η πώληση της Αθηνάς".
Η θεατρική σεζόν 2015 είναι αφιερωμένη εις μνήμην της Ντέπυς Μαντά. Οι Ταξιδευτές θα δώσουν εις μνήμη της, τρεις παραστάσεις στην αίθουσα Αίγλη της Veso Mare, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων. Θα συγκεντρωθούν τρόφιμα, φάρμακα και ρούχα, αντί εισιτηρίου, για το 'Ιδρυμα "Κιβωτό της Αγάπης".
Φέτος, οι Ταξιδευτές πιστεύουν οτι σε συνέχεια της πολύ καλή συνεργασίας τους με το Δήμο Καλαβρύτων, θα ταξιδέψουν εκτός από τα χωριά που επισκέπτονται και δίνουν παραστάσεις τα τελευταία έξι χρόνια, και σε χωριά του Δήμου που δεν έχουν ξαναεπισκεφτεί. Ετσι ώστε να τους δοθεί η ευκαιρία να δώσουν χαρά και γέλιο και σε άλλους ανθρώπους. Εξάλλου αυτή είναι και η φιλοσοφία των Ταξιδευτών τόσα χρόνια. Να προσφέρουν αφιλοκερδώς και να βοηθούν όπου μπορούν μέσω του θεάτρου. Να προσφέρουν το γέλιο και την αναψυχή και να είναι κοντά σε όσους τους χρειάζονται. Σε αυτό βέβαια έχουν κοντά τους και τον ευχαριστούν γι'αυτό τον Πρόεδρο της Ενωσης Καλαβρυτινών Πάτρας τον κ.Νίκο Μαντά. Υπεύθυνη Ομάδας η κ.Αφροδίτη Σκαλτσά Δημητρακοπούλου, τηλ. 6939.589417. Οι φωτογραφίες είναι από τις πρόβες των Ταξιδευτών και είναι του Παναγιώτη Μουλίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.