HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Άρωμα Καλαβρύτων στο Φεστιβάλ Καννών με Αριάννα και Άλεξ Παπαλεξόπουλο

Στο φεστιβάλ των Κανών που θα διεξαχθεί από τις 13 έως και τις 24 Μαΐου θα συμμετάσχει ο εκλεκτός συμπατριώτης μας Αλέξης Παπαλεξόπο...



Στο φεστιβάλ των Κανών που θα διεξαχθεί από τις 13 έως και τις 24 Μαΐου θα συμμετάσχει ο εκλεκτός συμπατριώτης μας Αλέξης Παπαλεξόπουλος με μια εξαιρετική ταινία μικρού μήκους με τίτλο "THE WEIGHT". Η ταινία είναι παραγωγή και σκηνοθεσία του Αλέξη και πρωταγωνιστεί η αδελφή του και εξαιρετική ηθοποιός  Αριάννα Παπαλεξοπούλου
Τόσο ο Αλέξης όσο και η Αριάννα παιδιά του Αλέξη Παπαλεξόπουλου είναι αφοσιωμένοι στην έβδομη τέχνη και έχουν αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές  για τις μέχρι τώρα δουλείες τους ενώ ετοιμάζουν πυρετωδώς νέες παραγωγές. 
Να σημειώσουμε οτι ο Αλέξης είναι δημιουργός της ταινίας μικρού μήκους "Αθανάσιος" με θέμα το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα, μια μοναδική και βραβευμένη ταινία.
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS

Η ταινία "THE WEIGHT"
Ένας άνδρας ξυπνάει για να βρει τον εαυτό του και μόνο. Μια γυναίκα στέκεται νευρικά στην ακτή στο νυφικό της. Όταν οι δύο συναντηθούν, θα δοκιμάσει ο ένας τον άλλο για την κατανόηση του τι σημαίνει να είσαι ένας «αδελφή ψυχή» -και αν η αγάπη έχει πραγματικά τη δύναμη να ισορροπήσει το βάρος του καθενός.



Δείτε ακόμα:


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.