HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ευχαριστήρια Επιστολή Σωτήρη Δουκλιά στον Δήμαρχο Καλαβρύτων

Γνωρίζοντάς σας από κοντά βλέπω το μεγάλο ενδιαφέρον σας για τα θέματα που αφορούν την ανάδειξη και την αναβάθμιση της Κλειτορίας (και ...

Γνωρίζοντάς σας από κοντά βλέπω το μεγάλο ενδιαφέρον σας για τα θέματα που αφορούν την ανάδειξη και την αναβάθμιση της Κλειτορίας (και όχι μόνο). Θα ήθελα να σας συγχαρώ για τις ευαισθησίες που έχετε στα θέματα αυτά, οι προσπάθειες απέδωσαν. Το αποτέλεσμα αυτού είναι η ένταξη της ανάπλασης της Κλειτορίας στο πρόγραμμα "ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2007-2013" ΜΕΤΡΟ 322 και χρηματοδότηση του εν λόγου έργου με ποσό 1.228.945 ευρώ ποσό τεράστιο για τους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε. Στην θαυμάσια αυτή περιοχή που ζω η Κλειτορία ξεχωρίζει για τις ιδιαίτερες ομορφιές του φυσικού της περιβάλλοντος και για την αέναη προσπάθεια της για ανθρωποκεντρικές βάσεις και κατακτήσεις. Εδώ οι πολίτες καθημερινά αναμετριούνται πρώτα απ' όλα με τον εαυτό τους σε μια προσπάθεια ανύψωσης, που μετριέται με το αν η ευτυχία τους, με ό,τι αυτοί αντιλαμβάνονται, έχει μια βασική προϋπόθεση την ευτυχία των άλλων.

'Oλοι μαζί οι εραστές του ονείρου (ανάδειξη της Κλειτορίας) είμαστε καλά όταν προσπαθούμε να το κάνουμε πραγματικότητα και στο ταξίδι αυτού αποκτάμε κι άλλους συντρόφους, όπως εσάς κ. Δήμαρχε. Δεν ξέρουμε πότε θα φτάσουμε, απολαμβάνουμε την διαδρομή με έναν καλό και έμπειρο καπετάνιο και αυτό έχει αξία.

Ως Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Κλειτορίας σας ευχαριστώ θερμά και τις άοκνες προσπάθειες που κάνετε για την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων της περιοχής μου και όλου του Δήμου Καλαβρύτων.
ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ 03/03/2015
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗ
ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΔΟΥΚΛΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.