HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εκκλησία - Δημοτικό Συμβούλιο σημειώσατε... ένα (1)

Πολύς λόγος έχει γίνει τις τελευταίες κυρίως ημέρες σχετικά με την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων και την τήρηση των προ...

Πολύς λόγος έχει γίνει τις τελευταίες κυρίως ημέρες σχετικά με την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων και την τήρηση των προβλεπομένων ημερών που συνεδριάζει. 
Το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων συνεδριάζει όπως έχει αποφασιστεί, την τελευταία Παρασκευή κάθε μήνα. Αυτό δεν έγινε την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου και μετατέθηκε το συμβούλιο για την Κυριακή 2 Μαρτίου.... Πόλεμος ανακοινώσεων και αποχή της αντιπολίτευσης από το συμβούλιο. Τυπικά σωστές όλες οι αντιδράσεις. 
Αλλά.... υπάρχει απάντηση. 
Από την προηγούμενη εβδομάδα έχουμε μπει στην Σαρακοστή και κάθε Παρασκευή έχουμε τους "Χαιρετισμούς". Πολλοί εκ των συμβούλων και του προεδρείου θέλουν να εκκλησιαστούν -προσωπικά πιστεύω πως καλώς κάνουν-, αποτέλεσμα να μετατίθεται το δημοτικό συμβούλιο σε άλλη ημέρα. Το τελευταίο συμβούλιο δεν ορίστηκε ούτε το Σάββατο 28/2 γιατί πανηγύριζε το ιστορικό μοναστήρι  των Αγίων Θεοδώρων και αρκετές εκκλησίες σε χωριά μας. Μετατέθηκε Κυριακή αλλά τι ώρα;;;; Κανονικά θα έπρεπε να ξεκινήσει στις 10 με τις ειδικές συνεδριάσεις, όμως και αυτό δεν ήταν εφικτό αφού οι Λειτουργίες κατά την διάρκεια της Σαρακοστής είναι μεγαλύτερες (λειτουργίες Μ. Βασιλείου) με αποτέλεσμα να ξεκινήσει στις 12. Είμαι σίγουρος οτι αυτό θα συμβεί και στην επόμενη συνεδρίαση.
Όσο χτυπά η καμπάνα δημοτικό συμβούλιο δεν θα έχουμε. Εκκλησία - Δημοτικό συμβούλιο σημειώσατε ένα (1) 
Νίκος Κυριαζής


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.