Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

AXAΪΑ: Σεμινάριο Αναθεώρησης Ισχύς Ταυτοτήτων Προπονητών Ποδοσφαίρου

O Σύνδεσμoς Προπονητών Ποδοσφαίρου Αχαΐας (Σ.Π.Π.Ν. Αχαΐας), υπό την αιγίδα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας (Ε.Π.Σ .Αχαΐας) ...

O Σύνδεσμoς Προπονητών Ποδοσφαίρου Αχαΐας (Σ.Π.Π.Ν. Αχαΐας), υπό την αιγίδα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας (Ε.Π.Σ .Αχαΐας) και σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος (ΟΠΠΕ), διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 07 και 08 Μαρτίου 2015, Νέο Σεμινάριο Αναθεώρησης Ισχύς Ταυτοτήτων όπως προβλέπεται από την συνθήκη μεταξύ UEFA – ΕΠΟ και τον Κανονισμό Προπονητών της ΕΠΟ.
Υποχρέωση συμμετοχής έχουν όλοι οι προπονητές (µε δίπλωµα UEFA Α, Β, ή µε Πιστοποιητικό παρακολούθησης UEFA Α, Β ή µε ταυτότητα εξομοίωσης καθηγητών Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα ποδόσφαιρο και οι προπονητές πριν το έτος 1998, με αναθεωρημένα διπλώματα), που έχουν παρακολουθήσει σχολές προπονητών μέχρι 31/12/2012.
Επειδή ο αριθμός συμμετοχής είναι περιορισμένος, θα τηρηθεί προτεραιότητα.
Το Σάββατο 07/3/2015 τα θεωρητικά μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στην Αίθουσα Διδασκαλίας του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αχαΐας και ώρες από τις 8.30 έως 13.00 όπου και θα δοθεί αναλυτικά και το υπόλοιπο πρόγραμμα του Σεμιναρίου.
Εκπαιδευτές θα είναι οι Άρης Σωτηρόπουλος και Μιχάλης Μητροτάσιος.
Για πληροφορίες, εγγραφές, να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 2610-275800 ΣΠΠ Αχαΐας και 6977-344253 στον κ. Ηλία Λογαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.