HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συλλήψεις για ναρκωτικά στα Καλάβρυτα

Συνελήφθησαν στα Καλάβρυτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας κ...




Συνελήφθησαν στα Καλάβρυτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας και του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων, δύο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 59 και 43 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.


Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, στο όχημα των δύο ημεδαπών βρήκαν και κατέσχεσαν δύο αυτοσχέδιες χάρτινες συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 5,3 γραμμαρίων.

Σε έρευνα που ακολούθησε, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του 43χρονου, σε χωριό της περιοχής, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ακόμα (23,4) γραμμάρια κάνναβης και τρείς τρίφτες κάνναβης σε διάφορα σημεία του σπιτιού.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαβρύτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.