HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μάνεσι - Στερνό «Αντίο» στη γιαγιά Παρασκευή

γράφει ο Τρύφωνας Μαντάς Μια από τις πιο σεβάσμιες μορφές του χωριού μας, του Μανεσίου Καλαβρύτων, αποδήμησε εις Κύριον αυτές τις μέρ...

γράφει ο Τρύφωνας Μαντάς
Μια από τις πιο σεβάσμιες μορφές του χωριού μας, του Μανεσίου Καλαβρύτων, αποδήμησε εις Κύριον αυτές τις μέρες. Η γιαγιά Παρασκευή Κυριαζή στα 87 της χρόνια, έπειτα από μια ζωή γεμάτη μόχθο και εργατικότητα, ανήλθε στους ουρανούς και η νεκρώσιμος ακολουθία έλαβε χώρα την Τετάρτη 28 Γενάρη, στον Ιερό ναό του Αγίου Νικολάου. Εκεί ψηλά θα συναντήσει τον αγαπημένο της σύζυγο, τον κυρ- Χρήστο, άτομο επίσης αγαπητό σε όλους.
Η γιαγιά Παρασκευή είχε τέσσερα παιδιά, τον Νίκο, την Αγγελική, τον Κωνσταντίνο και την Ευγενία τα οποία υπεραγαπούσε. Με τον άνδρα της τον κυρ-Χρήστο ήταν ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι και ήταν παντρεμένοι πολλά χρόνια. Πέρασε δύσκολα χρόνια, καθώς βίωσε την εποχή της γερμανικής κατοχής και αγωνίστηκε πολύ στη ζωή της για να τα φέρει εις πέρας με τη βοήθεια του άνδρα της, ο οποίος ήταν κτηνοτρόφος. Ήταν πάντα καλοσυνάτη και χαμογελαστή, ενώ κατά τη νεαρή της ηλικία είχε τη φήμη πως έφτιαχνε το καλύτερο παντεσπάνι στο χωριό. Αγαπούσε πολύ το χωριό της το Μάνεσι και δεν το αποχωριζόταν ποτέ. Είχε πολύ καλές σχέσεις με όλους τους συγχωριανούς της και ήταν πολύ κοινωνική.
Καλό ταξίδι γιαγιά Παρασκευή και να είναι πάντα ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει.

Τρύφωνας Μαντάς

Ο Τρύφωνας Μαντάς γεννήθηκε τον Ιούλιο του 1973 στο Μάνεσι Καλαβρύτων. Μαθήτευσε στο Γυμνάσιο και Λύκειο Καλαβρύτων. Σπούδασε οικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε. – Τμήμα : Διεθνών Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών). Το 2004 πήρε το δίπλωμά του αποφοιτώντας από την Δημοσιογραφική Σχολή του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ, ικανοποιώντας έτσι το αστείρευτο δημοσιογραφικό μεράκι του. Έκτοτε ασχολήθηκε με το Ραδιόφωνο (ΣΠΟΡFM ΑΘΗΝΑΣ 94,6 – ΣΠΟΡFM ΠΑΤΡΑΣ 96,3) και τον γραπτό τύπο (ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ: SPORTDAY, ΣΗΜΕΡΙΝΗ, SPORTWEEK κ.α.). Από τον Ιανουάριο του 2011 είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Αθηναϊκού Τύπου (Ε.Σ.Α.Τ) και συνεργάζεται με έντυπα, εφημερίδες και ενημερωτικές ιστοσελίδες των Πατρών και των Καλαβρύτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.