HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Εκδήλωση του πολιτιστικού συλλόγου Γουμένισσας "ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ"

Με σύμμαχο τον καιρό και σε μια ηλιόλουστη μερα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας έγινε η κοπή της βασιλόπιτας του πολιτιστικού συλλόγου Γουμ...



Με σύμμαχο τον καιρό και σε μια ηλιόλουστη μερα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας έγινε η κοπή της βασιλόπιτας του πολιτιστικού συλλόγου Γουμένισσας "ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ"
Χωριανοί και μέλη του συλλόγου είχαν την ευκαιρία να βρεθούν για μια ακόμη φορά και να ανταλλάξουν ευχές για το νέο έτος. Την πίτα ευλόγησε ο Πατήρ Ζαχαριάς.
Ο προεδρος του συλλόγου Μανώλης Μαυροπούλης έκανε ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε και ευχήθηκε καλή χρονια με υγεία, ευτυχία και επιτυχία σε όλους τους τομείς.
Όπως τόνισε ο κ. Μαυροπούλης, μπορούμε να εγγυηθούμε ειναι οτι θα συνεχίζουμε να πασχίζουμε για την ευημερία αυτού του τόπου και στόχος μας θα ειναι να συνεχιστεί το έργο που εχουμε αναλλαβει.
Στην κοπή της πίτας παρευρέθηκαν, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γ.Λαζουράς, ο αντιδήμαρχος Ν. Μαγκαφάς, η δημοτική σύμβουλος, υπεύθυνη πολιτισμού και γεν. γραμματεας του πολιτιστικού συλλόγου Σκεπαστού Καλαβρύτων Ευτυχία Παπαναγιώτου, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου κ. Κανελλόπουλος Χρήστος οι οποίοι απεύθυναν και σύντομο χαιρετισμό, και έκλεισε η γιορτή με δωράκια που μοιράστηκαν απο το σύλλογο στους μικρούς μας φίλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.