Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νέος Πρόεδρος στη Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων ο Πλ. Μαρλαφέκας

Η «Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων» την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου, στις 5.30μ...

Η «Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων» την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου, στις 5.30μ.μ., πραγματοποίησε την 135η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στην έδρα του Φορέα (κτίριο Επιμελητηρίου Αχαΐας) όπου παρουσιάστηκε ο απολογισμός των έργων του Φορέα για το έτος 2014, συζητήθηκε ο νέος προϋπολογισμός της Διαχειριστικής για το έτος 2015, καθώς και η επιτυχημένη πορεία των προγραμμάτων που υλοποιεί ο Φορέας.

Μετά τη λήξη της θητείας του προηγούμενου προεδρείου του Δ.Σ. της Διαχειριστικής συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Το νέο Προεδρείο του Δ.Σ, το οποίο εξελέγη ομόφωνα, διαμορφώθηκε ως εξής:

Πρόεδρος: κ. Πλάτων Μαρλαφέκας, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αχαΐας
Α΄Αντιπρόεδρος: κ.Βασίλης Νανόπουλος, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας
Β΄Αντιπρόεδρος: κ. Δημήτριος Γαργαλέας, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ζακύνθου
Μετά το πέρας της συνεδρίασης του Δ.Σ. έγινε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Στην εκδήλωση συμμετείχαν όλα τα μέλη του Δ.Σ. ήτοι ο νέος Πρόεδρος της Διαχειριστικής κ.Πλάτωνας Μαρλαφέκας, , ο Αντιπρόεδρος κ.Βασίλης Νανόπουλος, οι 14 Πρόεδροι των Επιμελητηρίων των τεσσάρων Περιφερειών της γεωγραφικής εμβέλειας του Φορέα, οι εκπρόσωποι του Κέντρο Στήριξης ΜΜΕ και της Αναπτυξιακής Εταιρίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας καθώς και όλο το προσωπικό της Διαχειριστικής.

Σημειωτέoν, ο κ.Βασίλης Νανόπουλος, πρώην πρόεδρος του Φορέα, διατηρεί την θέση του Αντιπρόεδρου του ΕΦΕΠΑΕ, του Ενιαίου Φορέα Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα, που αποτελείται από επτά εταίρους-ενδιάμεσους φορείς και έχει αντικείμενο τη Διαχείριση Κρατικών Ενισχύσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.