HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στο Μάνεσι

Με ιδιαίτερη χαρά, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μανεσίου σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την καθιερωμένη, εορταστική εκδήλωση ...

Με ιδιαίτερη χαρά, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μανεσίου σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την καθιερωμένη, εορταστική εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας, που θα πραγματοποιηθεί στο Μάνεσι την 1η Ιανουαρίου 2015, στο παραδοσιακό καφενείο «Το τζάκι», της Παναγιώτας Δαλάπα, στις 11 το πρωί μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι κι εφέτος, ο Σύλλογός μας, μετά την κοπή της βασιλόπιτας, θα προσφέρει σε όλους γλυκά και αναψυκτικά και θα χαρίσει μοναδικά δώρα στους μικρούς μαθητές του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου του χωριού μας. Στο πνεύμα των ημερών, όλοι μπορούμε να πάρουμε από τη χριστουγεννιάτικη παραμυθένια χρυσόσκονη που σκορπίζουν απλόχερα οι επιθυμίες των παιδιών και να τους ανταποδώσουμε όνειρα, ελπίδες και χαμόγελα.
Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας, να βρεθούμε όλοι μαζί και να ανταλλάξουμε όμορφες ευχές για την καινούργια χρονιά. Είναι μια καλή ευκαιρία να συζητήσουμε διάφορα θέματα για το χωριό μας και να περάσουμε ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό πρωινό, αφήνοντας για λίγο στην άκρη την καθημερινότητα με τα προβλήματά της.
Σας περιμένουμε όλους! Η παρουσία σας είναι για μας η δύναμή μας. Μια δύναμη που ανανεώνει κάθε ζωντανό στοιχείο, διευρύνει και δίνει προοπτικές στα πολιτιστικά μας βιώματα.
Αυτές τις γιορτινές μέρες ας γεμίσουμε αγάπη τις καρδιές μας και ας υποδεχτούμε αισιόδοξα το Νέο Έτος με προσδοκίες που θα βγουν αληθινές.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.