Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

O γνωστός Σκιτσογράφος Γιάννης Γερούλιας για τον Νίκο Ραζή

Αποτελεί την καλύτερη αναγνώριση των μεγάλων προσπαθειών που πραγματοποιούνται στα Ηρωικά και Μαρτυρικά Καλάβρυτα για τις Σκακιστικ...



Αποτελεί την καλύτερη αναγνώριση των μεγάλων προσπαθειών που πραγματοποιούνται στα Ηρωικά και Μαρτυρικά Καλάβρυτα για τις Σκακιστικές Εκδηλώσεις (Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Rapid και 2ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Σκακιστικού Σκίτσου στο Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό Διακονικό Κέντρο Καλαβρύτων 5-6/12/2014) της Επετείου Μνήμης του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, η αφιέρωση στον Πρόεδρο του Σκακιστικού Επιμορφωτικού Ομίλου Καλαβρύτων-Επαρχίας κ. Ν. Ραζή, ενός ωραιότατου σκίτσου από τον γνωστό σκιτσογράφο-γελοιογράφο Γιάννη Γερούλια.
Ο Γιάννης Γερούλιας, εγκαταστάθηκε στην Λειβαδειά το 1985 και εργάζεται στον ΑΔΜΗΕ. Από το 1987 άρχισε να συμμετέχει σε Διεθνείς Εκθέσεις. Συνεργάστηκε με 'Παρατηρητή Βοιωτίας' (1987-1996), 'Βοιωτικά Νέα' (1999-σήμερα), 'Ξυράφι' (1999-2009), 'EKIP Τουρκίας' (2002). Από το 1995 είναι Μέλος του Πνευματικού Κέντρου Λαφυσίου Δήμου Λεβαδέων, υπό την Αιγίδα του οποίου έχουν διοργανωθεί 18 Εκθέσεις Γελοιογραφίας, οι οποίες ξεκίνησαν με ερασιτέχνες δημιουργούς και έφθασαν στις 240 συμμετοχές, μισές από τις οποίες προέρχανταν από το εξωτερικό. Είναι Μέλος του Πανελλαδικού Συλλόγου 'Φίλων Γελοιογραφίας', που έχει έδρα τη Λιβαδειά και διαθέτει αρχείο με σημαντικό αριθμό πρωτότυπων σκίτσων-βιβλίων και άρθρων σχετικών με την γελοιογραφία και τα κόμικς. Εφέτος, ο Γιάννης Γερούλιας αναμένεται (5-6/12/2014) για 2η συνεχή χρονιά στα Καλάβρυτα, προκειμένου να λάβει μέρος στις Σκακιστικές Εκδηλώσεις του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.