Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανάκληση αποφάσεων στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου.

Ανάκληση αποφάσεων είχαμε χθες 25/11/14 κατά τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καλαβρυτων. Οι αποφάσεις αφορούσαν έργα ε...

Ανάκληση αποφάσεων είχαμε χθες 25/11/14 κατά τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καλαβρυτων. Οι αποφάσεις αφορούσαν έργα εντός Δημοτικών Διαμερισμάτων του Δήμου, τα οποία, όπως είχε καταγγείλει η παραταξη του Δ. Κατσικόπουλου, είχαν εκτελεσθεί και ήλθαν στην επιτροπή με τεχνικός εκθέσεις που ομιλούσαν περί της αναγκαιότητας κατασκευής τους.
Για την απόφαση αυτή της οικονομικής επιτροπής η "Δημοκρατική Ενότητα Καλαβρύτων" εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: 

Κατά τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καλαβρυτων που συνήλθε την 25η Νοεμβριου 2014, ετέθη ως θέμα συζήτησης το υπ αρ 3, που αφορούσε την ανάκληση των αποφάσεων υπ αριθ. 189/14 και 193/14.
Οι εν λόγω αποφάσεις αφορούσαν έργα εντός Δημοτικών Διαμερισματων του Δημου μας, τα οποία ομως είχαν εκτελεσθεί και ήλθαν στην επιτροπή με τεχνικός εκθέσεις που ομιλούσαν περί της αναγκαιοτητας κατασκευής τους.!!
Αφου πέρασαν και ψηφίστηκαν απο την επιτροπή, η παράταξη μας προσέβαλε τις αποφάσεις, αναφέροντας οτι τα έργα εχουν ήδη εκτελεσθεί, προσκομιζοντας στοιχεία και φωτογραφικό υλικό στις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές και συγκεκριμένα στον Γενικο Γραμματέα της Αποκεντρωμενης Διοίκησης, τον Υπουργο Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης και τον Εισαγγελέα Εφετών Πάτρας.
Χαιρετίζουμε λοιπόν την εισηγηση της πλειοψηφίας για ανάκληση των αποφάσεων αυτών, καθώς και τον ειλικρινή τους λογο, οτι "δεν γνώριζαν οτι τα εργα ειχαν εκτελεσθεί"!!!!!.
Για την ιστορία θα αναφέρουμε οτι η επιχειρηματολογια της εισήγησης για την ανάκληση, βασίστηκε στο γεγονος οτι οι αποφάσεις των επιτρόπων που δεν εχουν ελεγχθεί απο τον ελεγκτη νομιμότητας ειναι ανυπόστατες, αρα μπορούμε να τις ανακαλέσουμε.
Και με αυτον τον τροπο επιβεβαιωνεται πλήρως οτι ολα βαίνουν καλώς στο Βασίλειο της Δανιμαρκιας!!!!
Κατοπιν τουτων αναμένουμε τις ενεργειες των αρχών στις οποίες έχουμε προσφύγει.
Δημοκρατική Ενότητα Καλαβρύτων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.