HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.Ε.Καλαβρύτων - Με πλάνο, αποτέλεσμα και επιβεβλημένη στήριξη

Η Εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην Α.Ε.Καλαβρύτων είναι ορατή σε όλους, τόσο με τα αποτελέσματα όσο και με την δράση της στα τμήματ...


Η Εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην Α.Ε.Καλαβρύτων είναι ορατή σε όλους, τόσο με τα αποτελέσματα όσο και με την δράση της στα τμήματα υποδομών με την δημιουργική όσο και εντυπωσιακή συμμετοχή της νεολαίας.
Η διοίκηση της Α.Ε.Κ, με μεγάλο ειδικό βάρος αφού απαρτίζεται από σημαντικούς εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας των Καλαβρύτων, από την πρώτη στιγμή έθεσε το σχέδιο δράσης της με γνώμονα την αξιοποίηση και την δημιουργική απασχόληση της νεολαίας. Με την αρμονική συνύπαρξη διοίκησης της Α.Ε.Κ. και "Κέντρου παιδιού, νεολαίας και άθλησης του Δήμου Καλαβρύτων", κατάφερε να φέρει αποτελέσματα θαυμαστά αφού τα γήπεδα γέμισαν και η νεολαία απο μικρή ηλικία αθλείται και απασχολείται με μέθοδο και πλάνο. Αξίζει να σημειώσουμε οτι συμμετέχουν 70 και πλέον παιδιά (6 – 14 ετών) στις υποδομές της ομάδας, 40 αθλητές στην ομάδα ποδοσφαίρου και 20 στα τμήματα μπάσκετ. Σκοπός της διοίκησης της Α.Ε.Κ. είναι -όπως αναφέρει η ίδια- να προσφέρει σε όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως φύλου, εθνικότητας, ηλικίας, μόρφωσης, κοινωνικής τάξης και οικονομικής κατάστασης, την δυνατότητα να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, για την διατήρηση της φυσικής κατάστασης, της ψυχικής υγείας και την συμμετοχή σε κοινωνικές δραστηριότητες.
Αυτή η εξαιρετική προσπάθεια πρέπει και είναι επιβεβλημένο να συνεχιστεί και να στηριχτεί απ όλους. Κυρίως όμως από των Δήμο Καλαβρύτων που η αλήθεια είναι οτι στηρίζει την προσπάθεια αλλά πρέπει να συνεχιστεί και να ενδυναμωθεί.
Η Διοίκηση της ομάδας με επιστολή της στο Δήμο και στο Δημοτικό συμβούλιο Καλαβρύτων ζητά την επιβεβλημένη αρωγή και είμαστε βέβαιοι οτι η έκκληση αυτή θα βρει την αποδοχή απ όλους.

Η ΕΠΙΘΣΤΟΛΗ ΤΗΣ Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ: 
“Αξία έχει η συμμετοχή και όχι η νίκη”
Πιέρ ντε Κουμπερντέν, 1863-1937, Γάλλος, αναβιωτής των Ολυμπιακών αγώνων
ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Προς:
1. Δήμαρχο Καλαβρύτων Κο Γεώργιο Λαζουρά
2. Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Κο Δημήτριο Κοντογιάννη
(με την παράκληση, το αίτημα μας να ενταχθεί στο 5ο θέμα της Η.Δ. της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της 28ης /11/2014)

Η διοίκηση της Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων (ΑΕΚ), πιστή στα ιδεώδη του Αθλητισμού και του Πολιτισμού έχει πάρει την απόφαση να εξαπλώσει τον αθλητισμό σε ολόκληρη την Περιοχή μας, με σκοπό να προσφέρει σε όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως φύλου, εθνικότητας, ηλικίας, μόρφωσης, κοινωνικής τάξης και οικονομικής κατάστασης, την δυνατότητα να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, για την διατήρηση της φυσικής κατάστασης, της ψυχικής υγείας και την συμμετοχή σε κοινωνικές δραστηριότητες.
Στην κατεύθυνση αυτή και σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Σταδίου Καλαβρύτων λειτουργούν ήδη τα τμήματα: Ποδοσφαίρου με 40 αθλητές, Μπάσκετ με 20 αθλητές και Ακαδημίας Ποδοσφαίρου με 70 παιδιά ηλικίας 6 – 14 ετών, ενώ γίνεται προσπάθεια λειτουργίας τμημάτων Στίβου και Ακαδημίας Μπάσκετ. Η συμμετοχή στα ανωτέρω τμήματα είναι πολύ μεγάλη και ιδίως στα παιδικά τμήματα πρωτόγνωρη.
Το κόστος για την λειτουργία όλων αυτών των δραστηριοτήτων είναι πλέον πολύ μεγάλο, και δεν μπορεί να καλυφθεί από τους συμμετέχοντες ή από τους γονείς των μικρών αθλητών. Πιστεύουμε ότι αυτή η προσπάθεια πρέπει να στηριχθεί από όλη την Καλαβρυτινή κοινωνία και έχουμε ήδη απευθυνθεί σε εξέχουσες προσωπικότητες και σε επιχειρηματίες από την περιοχή μας για την ενίσχυση της Ομάδας.
Με την παρούσα επιστολή απευθυνόμαστε στο Δήμαρχο και στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων και ζητάμε την οικονομική ενίσχυση της ΑΕΚ με το ποσό των 10.000,00 € για την περίοδο 2014- 2015.

Κύριε Δήμαρχε, Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι,
θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η αιτούμενη επιχορήγηση θα «πιάσει τόπο» και θα διαχειριστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να δοθούν ευκαιρίες άθλησης και συμμετοχής σε όλους τους Καλαβρυτινούς.
Με τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων
Ηρακλής Παπαγεωργίου Πρόεδρος
Τάκης Βαρβιτσιώτης Αντιπρόεδρος
Λεωνίδας Βασιλόπουλος Γ. Γραμματέας
Θεόδωρος Παπαδόπουλος Ταμίας
Νικόλαος Ραζής Έφορος Μπάσκετ
Νίκος Πατερέλης Έφορος Ποδοσφαίρου
Νίκος Ι. Παπαδάτος Έφορος Ακαδημιών
Νίκος Γ. Παπαδάτος Γενικός Αρχηγός Ποδοσφαίρου
Γιάννης Θεοδοσίου Μέλος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.