HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων: Ο Δήμαρχος «ατζέντης» ιδιωτικών θεραπευτηρίων

Αιχμηρή ανακοίνωσε εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων σχετικά με την ανακοίνωση του Δήμου Καλαβρύτων για το διήμερο δωρεάν ιατρικών εξετάσεων π...

Αιχμηρή ανακοίνωσε εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων σχετικά με την ανακοίνωση του Δήμου Καλαβρύτων για το διήμερο δωρεάν ιατρικών εξετάσεων που θα κάνει στα Καλάβρυτα το ιδιωτικό θεραπευτήριο "Υγεία". Χαρακτηρίζει μάλιστα το Δήμαρχο κ. Λαζουρά "«ατζέντης» ιδιωτικών θεραπευτηρίων", τονίζοντας οτι " Οι πολίτες του Δήμου Καλαβρύτων θέλουν ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΥΓΕΙΑ που θα παρέχεται καθημερινά από το δημόσιο νοσοκομείο και όχι μία μέρα το χρόνο από ιδιωτικά θεραπευτήρια.'
Η Ανακοίνωση έχει ως εξής: 
Έκπληξη προκαλεί η ανακοίνωση του Δημάρχου Καλαβρύτων για την αποδοχή της πρότασης του θεραπευτηρίου «Υγεία» να έρθουν οι γιατροί του στις 14-15 Νοέμβρη προκειμένου να εξετάσουν κατοίκους του Δήμου Καλαβρύτων.
Σε συνθήκες διάλυσης του νοσοκομείου ο Δήμαρχος κ. Λαζουράς γίνεται «ατζέντης» ιδιωτικών θεραπευτηρίων καλώντας τους δημότες να γίνουν πελάτες τους. Με τον τρόπο αυτό και αντί ο Δήμος να διεκδικήσει αγωνιστικά και ουσιαστικά την πλήρη λειτουργία των εργαστηρίων και κλινικών του νοσοκομείου που συνεχώς αποψιλώνονται, να απαιτήσει την ύπαρξη ασθενοφόρου και προσωπικού όλες τις μέρες του μήνα και μέριμνα για επάνδρωση σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, προσφέρεται σαν διαφημιστής παροχών ιδιωτικών θεραπευτηρίων με το σλόγκαν «ταξιδεύοντας για την υγεία». Καλύτερη διαφήμιση από αυτή την ανακοίνωση του Δήμου Καλαβρύτων δεν θα μπορούσε να υπάρξει.
ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ, η υγεία είναι δημόσιο αγαθό, και οι πολίτες δεν είναι «ιθαγενείς» προκειμένου να συνωστιστούν στην αίθουσα της πρώην μαθητικής εστίας. Οι πολίτες του Δήμου Καλαβρύτων θέλουν ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΥΓΕΙΑ που θα παρέχεται καθημερινά από το δημόσιο νοσοκομείο και όχι μία μέρα το χρόνο από ιδιωτικά θεραπευτήρια.
Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.