Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στην Ημαθία ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος Πάτρας

Συνεχίζουν το ακατάπαυστο ταξίδι τους στην πολιτισμική μας κληρονομιά, τα χορευτικά τμήματα του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας , παρουσ...

Συνεχίζουν το ακατάπαυστο ταξίδι τους στην πολιτισμική μας κληρονομιά, τα χορευτικά τμήματα του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας, παρουσιάζοντας σε κάθε τους εμφάνιση ένα πρόγραμμα με ποικιλόμορφα ηχοχρώματα της ελληνικής παράδοσης.
Πενήντα χορευτές και συνοδοί αναχωρούν προσκεκλημένοι, για ένα όμορφο Σαββατοκύριακο 1 και 2 Νοεμβρίου, να πάρουν μέρος στη «Γιορτή Τσίπουρου» που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Νάουσας και ο Σύλλογο Λευκαδίων το Σάββατο και ώρα 12 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία στα Λευκάδια Νάουσας του νομού Ημαθίας!
Θα μεταφέρουν μήνυμα του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Αποστόλη Κατσιφάρα, και των Δημάρχων Πατρέων Κώστα Πελετίδη και Καλαβρύτων Γεώργιου Λαζουρά, ενώ θα προσφέρουν στους διοργανωτές τοπικά προϊόντα της περιοχής μας.
Είναι ένα ακόμη ταξίδι που έρχεται να προστεθεί στο μακρύ κατάλογο συμμετοχών των χορευτικών του Παγκαλαβρυτινού σε εκδηλώσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό και μια ευκαιρία να επισκεφθούν τις φυσικές ομορφιές της πατρίδας μας.
Εν τω μεταξύ ο σύλλογος θα λειτουργήσει κανονικά, και λόγο της μεγάλης προσέλευσης νέων μελών δημιουργεί και νέα τμήματα. Οι εγγραφές συνεχίζονται.
Πληροφορίες στα γραφεία του συλλόγου Παπαδιαμαντοπούλου 17α τηλέφωνο 6972296949

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.