HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δ.Κατσικόπουλος: Λάβρος κατά του Γεν.Γραμματέα της Αποκεντρωμένης.Δ.Π.Δ.Ε.Ι.Ν.

Επιστολή προς τον υπουργό εσωτερικών, απέστειλε ο Δημήτρης Κατσικόπουλος με την οποία καλεί να ελεγχθεί για τις παράλειψης του Γενικού Γραμμ...

Επιστολή προς τον υπουργό εσωτερικών, απέστειλε ο Δημήτρης Κατσικόπουλος με την οποία καλεί να ελεγχθεί για τις παράλειψης του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίων Νησων, Γιώργου Διδασκάλου σχετικά με την  ένσταση που είχε καταθέσει για την εκλογή αντιπροέδρου και γραμματέα του Δ.Σ. Καλαβρύτων. 
Όπως τονίζει στην ιδιαίτερα αιχμηρή επιστολή του, επικράτησε η "σιωπηρή αποδοχή", συνήθης πρακτική διοικούντων που θέλουν να τα εχουν καλά με όλες τις πλευρές.
Η επιστολή έχει ως εξής: 
Με την απο 17/09/2014 και υπ αρ πρωτ :121401/5226 ένσταση μας, προς τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμενης Διοίκησης Δυτ Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων, ενισταμεθα σε σχέση με την εκλογή προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρυτων, που διενεργήθηκε την 7/09/14 και απέβη άκαρπη όσον αφορά τον αντιπρόεδρο και το γραμματέα.
Η διαδικασια επανεληφθη την 14/09/14 και την 17/09/14 κατετεθη η ενσταση.
Σας επισυνάπτω την κατατεθείσα ένσταση μας για να δειτε τους λόγους που μας οδήγησαν στην κατάθεση της.
Ακολουθως και αφου παρήλθε το πενθήμερο που οριζει η εγκυκλιος του υπουργειου σας ως αποκλειστική προθεσμία, (αρ 43/ αρ πρωτ:30565/6-8-14), ουδεμια απάντηση λάβαμε. Επιπρόσθετα ως μη οφειλαμε στειλαμε δευτερη επιστολη στο Γενικο Γραμματεα με τιτλο:
"Άρνηση απαντησης απο την Διοίκηση επι ενστασεως εκλογης μελους του προεδρείου δημοτικού συμβουλιου", με την οποια του υπενθυμιζαμε την εγκυκλιο που προαναφέραμε και συγκεκριμένα οτι (σελ 19 και 20)"Ο Γενικος Γραμματεας της Αποκεντρωμενης Διοικησης αυτεπαγγελτως η υστερα απο προσφυγη δημοτη η δημοτικου συμβουλου, η οποια ασκειται ενωπιον του εντος αποκλειστικης προθεσμιας (5) πεντε ημερων απο την διενεργεια της εκλογης, αποφαινεται, μεσα σε (5) πεντε ημερες το αργοτερο αφοτου παρελαβε τα πρακτικα, για τη νομιμοτητα της εκλογης".
Κατοπιν των ανωτέρω σας ενημερώνω Κε Υπουργε οτι δεν λαβαμε ουδεμια απαντηση απο τον "επιτετραμμενο" της κυβέρνησης στην περιφερεια μας ειτε θετικη ,ειτε απορριπτικη.
Οι πληροφοριες λενε οτι η εισηγηση που εγινε απο τις υπηρεσίες δικαίωνε τις θέσεις μας αλλα επικράτησε η "σιωπηρή αποδοχή", συνήθης πρακτική διοικούντων που θέλουν να τα εχουν καλά με όλες τις πλευρές.
Κατοπιν τουτων Κε υπουργε περιμένουμε την απαντηση σας για τις πραξεις η παραληψεις του οργάνου της πολιτειας στην Αποκεντρωμενη Διοικηση. Και κυριως ερωτασθε απο που αντλει το δικαιωμα ο Κρατικος
λειτουργος να αρνειται απαντησης οταν το Υπουργειο σας βομβαρδιζει τις
υπηρεσιες με εγκυκλιους σχετικα με την υποχρεωση της διοικησης να απαντα στην οποιαδήποτε αναφορά πολίτη εντος συγκεκριμενων προθεσμιων.
Και κλείνοντας αναφερω οτι εαν ο Γεν Γραμματεας επραξε τα νομιμα τοτε πρεπει να "σκισετε" την εγκυκλιο σας ως λανθασμενη στο σημειο που οριζει οτι: "Σημειωνεται οτι οι υποψηφιοι για τα αξιωματα που αναδειχθηκαν κατα τη διαδικασια της Α φασης εκλεγονται στην Β φαση, εστω και εαν οι θετικες ψηφοι ειναι λιγοτερες απο τις αρνητικες."
Αναμενοντας τις απαντησεις σας
Με τιμη
Ο επικεφαλης της παράταξης 
Δημοκρατικη Ενοτητα Καλαβρυτων
Δημήτριος Κατσικόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.