Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έρχεται Νοέμβρης με βροχές και χιόνια!

Με χειμωνιάτικο σκηνικό μας αποχαιρετά ο Οκτώβρης σε αρκετές περιοχές της χώρας, με μουντό σκηνικό, βροχές και κρύο. Ο Νοέμβρης δε...



Με χειμωνιάτικο σκηνικό μας αποχαιρετά ο Οκτώβρης σε αρκετές περιοχές της χώρας, με μουντό σκηνικό, βροχές και κρύο.
Ο Νοέμβρης δείχνει να ξεκινάει με καλές καιρικές συνθήκες ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις ενώ η θερμοκρασία θα είναι σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.
Την νέα εβδομάδα 3-6/11/2014 όμως η θερμοκρασία θα ανέβει αρκετά και οι άνεμοι θα στραφούν σε νοτιάδες.
Μετά τις 6-7 του μήνα αναμένεται σοβαρή αλλαγή του καιρού με βροχές και ισχυρές καταιγίδες. Φαίνονται ακραία καιρικά φαινόμενα, σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στη δυτική, κεντρική και βόρεια χώρα, με σφοδρούς νότιους ανέμους, χαλάζι και κεραυνούς.
Πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού στα μέσα του μήνα,ενώ μετά τις 20 Νοέμβρη διαφαίνεται ψυχρή εισβολή με χαμηλές θερμοκρασίες και χιονοπτώσεις σε αρκετές περιοχές της χώρας.
Στο δεύτερο μισό του, ο Νοέμβριος θα κρύβει πιθανότατα πολύ κρύο, χιόνια ακόμα και σε ορισμένες πεδινές περιοχές της βόρειας, βορειοδυτικής μόνο χώρας αλλά και νέες ισχυρές καταιγίδες και βροχές στην υπόλοιπη χώρα.
Μάλιστα στα τέλη του ο μήνας, θα μας κάνει να νομίζουμε πως είμαστε στη καρδιά του Χειμώνα, με τον καιρό που θα έχουμε.
Τέλος, η πρώτη εικόνα που έχουμε για τον ερχόμενο Δεκέμβριο, μας δίνει να καταλάβουμε πως ο μήνας θα κρύβει εκπλήξεις, με πολύ χιόνι, κρύο και βροχές κυρίως προς τις αρχές και τα μέσα του...
Όσο για τα Χριστούγεννα δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα τι καιρό θα έχει, αλλά πιθανότατα αν όλα κυλήσουν όπως σας προαναφέραμε, τότε τα Χριστούγεννα θα έχει καλό καιρό, αλλά αρκετό κρύο...

Ο καιρός είναι μια προσφορά του: weather-in-greece.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.