HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Από Δευτέρα η μεταφορά των μαθητών με το ΚΤΕΛ - προσεχώς και με τα ΤΑΞΙ

Την Παρασκευή 3/8 ή την προσεχή Δευτέρα θα ξεκινήσει η μεταφορά των μαθητών στην Αχαΐα με τα λεωφορεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ καθώς για τη...

Την Παρασκευή 3/8 ή την προσεχή Δευτέρα θα ξεκινήσει η μεταφορά των μαθητών στην Αχαΐα με τα λεωφορεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ καθώς για την οριστικοποίηση και κύρωση της σχετικής σύμβασης απομένει μόνο ο έλεγχος της από το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Η σύμβαση έχει σταλεί στο Ελεγκτικό Συνέδριο και αναμένεται απάντηση έως την Παρασκευή ή την Δευτέρα. Ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος μιλώντας στην εκπομπή «Αλφαβήτα» των Δημήτρη Αβραμίδη και Απόστολου Βουλδή στον Αντέννα Πάτρας 105,3 εξέφρασε την αισιοδοξία του για γρήγορη αποκατάσταση του προβλήματος και εκκίνηση των δρομολογίων ακόμα και την Παρασκευή.

Παράλληλα, ολοκληρώνεται μέσα στις επόμενες μέρες η υπογραφή και ο έλεγχος των συμβάσεων με 700 περίπου οδηγούς ταξί οι οποίοι, επίσης, θα συνδράμουν στο έργο της μεταφοράς μαθητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.