HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στο στόχαστρο των Τζιχαντιστών ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων

Στο στόχαστρο των τζιχαντιστών έχει μπει ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιος, καθώς σε ιστοσελίδα προσκείμενη στο Ισλα...


Στο στόχαστρο των τζιχαντιστών έχει μπει ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιος, καθώς σε ιστοσελίδα προσκείμενη στο Ισλαμικό Κράτος γίνεται εκτενής αναφορά στις δηλώσεις που είχε κάνει εναντίον του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου.
Με πρόσχημα το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, η ισλαμική υπεροχή ποινικοποιείται στην Ελλάδα, όπου οι ρατσιστές με τους ισλαμιστές χρησιμοποιούν τον ρατσισμό για να δαιμονοποιήσουν και να περιθωριοποιήσουν όλους εκείνους που αντιτίθενται στην ύπουλη ατζέντα τους, όπως ακριβώς κάνουν στις ΗΠΑ – με τη βοήθεια και υποκινούμενοι από Αριστερούς και χρήσιμους… ηλιθίους.
Στο άρθρο που έχει τίτλο «Έλληνας επίσκοπος: Τα παιδιά σας θα είναι σκλάβοι των μουσουλμάνων», παρατίθενται οι δηλώσεις που είχε κάνει ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος κατά του αντιρατσιστικού:
«Από αύριο το πρωί µε το αντιρατσιστικό νοµοσχέδιο, όποιος µιλά για την πατρίδα µας κινδυνεύει να πάει φυλακή. Όποιος ιερέας µιλά στον άµβωνα κατά των Μαρτύρων του Ιεχωβά, ή άλλων θρησκειών κινδυνεύει να θεωρηθεί ρατσιστής και να φυλακιστεί» ήταν τα λόγια του κ. Αμβρόσιου.
Και συνέχισε: «Σε λίγο στον τόπο µας θα είµαστε ξένοι. ∆εν ξέρω αν θα ζω, να το δω αυτό, αλλά τα παιδιά σας θα είναι σκλάβοι στους Μουσουλµάνους. Η Ελλάδα χάνεται και η πίστη χάνεται. Κρατήστε τη Φλόγα της Πατρίδας και της Πίστης. Η παγκοσµιοποίηση δεν µας χτυπά απλά την πόρτα είναι ήδη εδώ».
από: newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.