Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνάντηση Περιφερειάρχη με τον πρ.του Παγκαλαβρυτινού Σ.Π. Αθ. Φραντζή

Η στενή συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με τον Παγκαλαβρυτινό Σύλλογο Πάτρας επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά, κατά τη διάρκ...

Η στενή συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με τον Παγκαλαβρυτινό Σύλλογο Πάτρας επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε σήμερα ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας με τον πρόεδρο του Συλλόγου Αθανάσιο Φραντζή.
Ο κ. Κατσιφάρας συνεχάρη στο πρόσωπο του προέδρου του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας, όλους όσοι συμμετείχαν στο μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός του καλοκαιριού στην Αχαΐα, στο Παγκαλαβρυτινό Αντάμωμα με χιλιάδες κόσμου να παρακολουθούν τις εκδηλώσεις που έγιναν στα Καλαβρυτοχώρια τον περασμένο Αύγουστο.
Από την πλευρά του ο κ. Φραντζής ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για τη συμβολή στη διοργάνωση του Ανταμώματος τόσα χρόνια, το οποίο γίνεται πάντα με την στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και μάλιστα ο πρόεδρος του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας χάρισε και μια τιμητική πλακέτα στον Απ. Κατσιφάρα.
«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που σας στηρίζουμε στο Παγκαλαβρυτινό Αντάμωμα, έναν θεσμό που έχει κύριο στόχο τη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας. Είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα που ουσιαστικά γίνεται για να ενισχύσει και να προβάλλει τη Δυτική Ελλάδα. Τα ήθη και τα έθιμα κάθε τόπου, μπορούν να αποτελέσουν στοιχεία αξιοποιήσιμα για να σταθούμε όρθιοι σε αυτή τη δυσμενή περίοδο που διανύουμε», υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.