Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εθ. Σαγεΐκων - Ακράτα...Πάνω απ όλα άνθρωποι με Ψυχή!!!

Με αφορμή τον σοβαρό τραυματισμό του Γιάννη Βουρλούμη στον αναμέτρηση του Εθνικού Σαγείκων με την Ακράτα, μας δίνεται η ευκαιρία να...



Με αφορμή τον σοβαρό τραυματισμό του Γιάννη Βουρλούμη στον αναμέτρηση του Εθνικού Σαγείκων με την Ακράτα, μας δίνεται η ευκαιρία να θυμηθούμε τι είναι ποδόσφαιρο.
Σίγουρα δεν είναι τα επεισόδια στο Εθνικός-Ηρόδοτος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, από τα οποία προέκυψε ο σοβαρός τραυματισμός του 46χρονου οπαδού του Εθνικού που έχει πέσει σε κώμα.
Η παραπάνω εικόνα μπορεί να μας επεξηγήσει εύκολα την έννοια της συγκεκριμένης λέξης. Είναι το μεγαλείο της στιγμής. Ο άσος της Ακράτας, Χρήστος Παπαδιονυσίου αγκαλιάζει και παρηγορεί το άτυχο ποδοσφαιριστή που σφαδάζει από τους πόνους. Η αντιπαλότητα έρχεται σε δεύτερη μοίρα...
Το μεγαλείο των πράξεων, το πρότυπο, το οποίο πρέπει να ακολουθήσουμε όλοι όσοι ασχολούμαστε με τον αθλητισμό.
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στην γιατρό κ. Βιβύ Λουκοπούλου αλλά και στον κ. Βαγγέλη Δημητρόπουλο που έτυχε να είναι στο γήπεδο με την ιδιότητα του φωτογράφου οι οποίοι παρείχαν σημαντική βοήθεια.

από το συνεργαζόμενο δίκτυο: 
johnpatrablog

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.