Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καλαβρυτινή Μυσταγωγία στην εκδήλωση της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης

Όσες φορές και να βρεθείς σε εκδηλώσεις Καλαβρυτινών βγαίνεις πιο γεμάτος και πιο περήφανος για την ιστορία του τόπου σου, την παράδο...


Όσες φορές και να βρεθείς σε εκδηλώσεις Καλαβρυτινών βγαίνεις πιο γεμάτος και πιο περήφανος για την ιστορία του τόπου σου, την παράδοσή του αλλά και για τους ανθρώπους του που μάχονται, στηρίζουν, ερευνούν, γνωρίζουν και μεταλαδαμπεύουν αυτήν την γνώση. Kάθε εκδήλωση ξεπερνά την προηγούμενη οχι κατ ανάγκη ποσοτικά αλλά σίγουρα ποιοτικά και αυτη η εκδήλωση μπορεί να χαρακτηριστεί, Μυσταγωγία! 
Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από την Παγκαλαβρυτινή Ένωση στα πλαίσια του εορτασμού των 200 χρόνων από την ίδρυση της Φιλικής Εταιρείας με ειδικό αφιέρωμα στους Καλαβρυτινούς Φιλικούς, ήταν από τις πλέον ποιοτικές εκδηλώσεις, με ξεχωριστούς καλεσμένους και μοναδικούς ομιλητές. 
Μια μικρή μονο γεύση με μερικές φωτογραφίες. Πολύ περισσότερα με βίντεο, φωτογραφίες και όλο το ρεπορταζ για όσους την έχασαν, σύντομα στο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.