HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σαββατοκύριακο γεμάτο εκδηλώσεις στα Καλάβρυτα

Στο Συνεδριακό Κέντρο του Εκκλησιαστικού Κέντρου Νεότητας “ΤΟ ΟΡΑΜΑ”, κοντά στο ιστορικό Μοναστήρι της Αγίας Λαύρας, ξεκινούν σήμερα, ...



Στο Συνεδριακό Κέντρο του Εκκλησιαστικού Κέντρου Νεότητας “ΤΟ ΟΡΑΜΑ”, κοντά στο ιστορικό Μοναστήρι της Αγίας Λαύρας, ξεκινούν σήμερα, 19 Σεπτεμβρίου 2014, το απόγευμα, οι εργασίες της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της Ελλάδος, οι οποίες θα συνεχισθούν αύριο Σάββατο και μεθαύριο Κυριακή.
Την έναρξη των εργασιών της Ολομέλειας θα κηρύξει το απόγευμα ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, ο οποίος και θα παρακολουθήσει τις εργασίες της Ολομέλειας.
Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς, χαιρετίζει την απόφαση να γίνει η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων στα Καλάβρυτα, γιατί αποτελεί, ξεχωριστό γεγονός, που τιμά τα Καλάβρυτα, τα οποία αποδεικνύουν ότι έχουν τις υποδομές και τη δυνατότητα και εξελίσσονται σε ένα σημαντικό συνεδριακό κέντρο, συμβάλλοντας στην προώθηση και του συνεδριακού τουρισμού.
Επίσης, σήμερα, στα Καλάβρυτα, ξεκίνησε και η καθιερωμένη εμποροπανήγυρη, που καθιστά την πόλη των Καλαβρύτων, καθ’ όλη τη διάρκειά της, ζωντανό εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο.
Τέλος, σήμερα στα Καλάβρυτα, ξεκινούν οι ποδηλατικές δράσεις «WANDER BY BICYCLE (W.B.B.)», που περιλαμβάνουν, σήμερα, σεμινάριο με τίτλο «ΠΟΔΗΛΑΤΩ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ» και αύριο, Σάββατο, ποδηλατικό γύρο στα Καλάβρυτα, προβάλλοντας και ενισχύοντας έτσι και τον ποδηλατικό τουρισμό στην περιοχή των Καλαβρύτων.
Οι ποδηλατικές, αυτές, δράσεις, γίνονται σε συνεργασία του Δήμου Καλαβρύτων με την αναπτυξιακή του εταιρεία «ΑΧΑΪΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε.», στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας «Ελλάδα – Ιταλία, 2007–2013», το οποίο υλοποιείται με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.