HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, στην Ανδρίτσαινα Ηλείας

Εντοπίστηκε, χθες (20-9-2014) το πρωί, στην Ανδρίτσαινα Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου σε συνεργασία με ...

Εντοπίστηκε, χθες (20-9-2014) το πρωί, στην Ανδρίτσαινα Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδρίτσαινας, φυτεία καλλιέργειας κάνναβης και κατασχέθηκαν συνολικά (55) δενδρύλλια.
Για την υπόθεση αυτή αναζητείται ένας 24χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου και του Αστυνομικού Τμήματος Ανδρίτσαινας, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες, εντόπισαν χθες (20-9-2014), το πρωί τον 24χρονο να εισέρχεται στο χώρο της φυτείας με σκοπό την περιποίηση των φυτών.

Ο δράστης στη θέα των αστυνομικών τράπηκε σε φυγή, εγκαταλείποντας στη φυτεία ένα ζευγάρι γάντια που φορούσε και μια αλυσίδα χειρός, τα οποία κατασχέθηκαν.

Σε αυτοψία που πραγματοποιήθηκε στη φυτεία, η οποία ήταν σε βουνοπλαγιά δάσους, οι αστυνομικοί βρήκαν έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο καλλιέργειας ναρκωτικών, στον οποίο υπήρχε φυσική κάλυψη από δέντρα.

Στη φυτεία ο δράστης καλλιεργούσε 51 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 150 έως και 250 εκατοστά, ενώ βρέθηκαν και 4 κομμένα, αποξηραμένα δενδρύλλια.

Στη συνέχεια, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην κατοικία του, που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση από τη φυτεία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• πλαστικά γάντια χειρός όμοια με αυτά που εγκατέλειψε ο δράστης στο χώρο της καλλιέργειας,
• ένα κινητό τηλέφωνο,
• ένα πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 1400 ευρώ, και προσωπικά του έγγραφα,
• δυο αυτοσχέδιες χάρτινες συσκευασίες που περιείχαν συνολικά (7,5) γραμμάρια κάνναβης.

Τα δενδρύλλια κάνναβης εκριζώθηκαν, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του 24χρονου δράστη συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.