HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κοινότητα Κούτελης -Ευχαριστήριες επιστολές σε κ.Μαρτίνο και κ.Νικολαΐδη

Ευχαριστήρια επιστολή προς κ. Μαρτίνο Αθανάσιο Με πολλή χαρά και μεγάλη ευγνωμοσύνη δεχτήκαμε την θεάρεστη δωρεά του κ. Αθανασίου...

Ευχαριστήρια επιστολή προς κ. Μαρτίνο Αθανάσιο

Με πολλή χαρά και μεγάλη ευγνωμοσύνη δεχτήκαμε την θεάρεστη δωρεά του κ. Αθανασίου Μαρτίνου και της οικογένειας του για τις εργασίες επισκευής του Ι.Ν. της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο χωριό μας ,την άνω Κούτελη Καλαβρύτων. Ο εφοπλιστής Θανάσης Μαρτίνος επιτελεί ένα τεράστιο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο. Αν και ο ίδιος προτιμά να κρατά χαμηλό προφίλ και να μην διατυμπανίζει και διαφημίζει τις προσφορές και τις δωρεές του, στους εκκλησιαστικούς κύκλους είναι γνωστός για το έργο του.
Πολύ συνοπτικά θα σας αναφέρω πως με δικές του δωρεές, χορηγίες και προσφορές ανακαινίστηκαν, αναπαλαιώθηκαν, αναστηλώθηκαν, εξωραΐστηκαν, εξοπλίστηκαν και συντηρήθηκαν πολλοί Ι.Ν. όπως : ο Ι.Ν. του Αγίου Δημητρίου στην Πρίγκηπο,o Ι.Ν. Παναγίας Φανερωμένης στην Γλυφάδα, πολλοί Ι.Ν. στην δυτική Μάνη, το μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου παλαιού Καΐρου, ο μητροπολιτικός Ναός Αγίας Τριάδας Πειραιώς και πολλοί ακόμα Ι.Ν. Το έργο του φυσικά εκτείνεται και σε κοινωνικό επίπεδο.
Θέλουμε εκ των προτέρων να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Μαρτίνο Αθανάσιο και την οικογένεια του για την προσφορά του για τις εργασίες επισκευής της εκκλησίας μας. Ευχόμαστε η σκέπη της Παναγίας μας και η ευλογία του Θεού να προστατεύει εκείνον και την οικογένειά του.
Με τιμή Σφαραγκούλιας Ανδρέας
Πρόεδρος Δ. Κοινότητας Κούτελης

Ευχαριστήρια επιστολή προς κ. Νικολαΐδη Κωνσταντίνο

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον συντοπίτη μας κύριο Νικολαΐδη Κωνσταντίνο για την δωρεά του ώστε να δημιουργηθούν καινούριοι διάδρομοι από τσιμέντο στο κοιμητήριο του χωριού μας. Η προσφορά του με την παροχή των απαραίτητων οικοδομικών υλικών συμβάλει στην διαμόρφωση του χώρου και στην εύρυθμη λειτουργία του κοιμητηρίου μας.
Με τιμή
Σφαραγκούλιας Ανδρέας
Πρόεδρος Δ. Κοινότητας Κούτελης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.