HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τιμάται ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος, για τα 35 χρόνια ποιμαντορικής διακονίας

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων επί τη συμπληρώσει 100 ετών από της λειτουργίας του Μητροπολιτικού Ναού Παναγίας Φανερωμένης Αι...

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων επί τη συμπληρώσει 100 ετών από της λειτουργίας του Μητροπολιτικού Ναού Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου, θα πραγματοποιηθεί συναυλία παραδοσιακών-δημοτικών τραγουδιών από πολυμελή χορωδία εξ Αθηνών, υπό τη διεύθυνση του γνωστού μουσικοδιδασκάλου και συνθέτου δημοτικών τραγουδιών πατρός Χρήστου Κυριακόπουλου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 8.00 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού, όπου και θα τιμηθεί ο σεπτός ποιμενάρχης, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων & Αιγιαλείας κ.κ. ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ, επί τη συμπληρώσει 35 ετών ποιμαντορικής διακονίας. 
από: filodimos.gr
(Σημ: από τόν Αύγουστο του έτους 1976 έως τον Οκτώβριο του έτους 1978 ο σεπτός ποιμενάρχης μας, διετέλεσε Τιτουλάριος Μητροπολίτης Ταλαντίου καί παραλλήλως Αρχιγραμματεύς της Ιεράς Συνόδου, από δε της 12ης Οκτωβρίου 1978 εξελέγη Μητροπολίτης της ιστορικής μας Επαρχίας.)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.