HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Δημιουργία Ακαδημιών Ποδοσφαίρου, Στίβου και Μπάσκετ

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων (ΑΕΚ), πιστό στα ιδεώδη του Αθλητισμού και του Πολιτισμού, έχει πάρει απόφ...

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων (ΑΕΚ), πιστό στα ιδεώδη του Αθλητισμού και του Πολιτισμού, έχει πάρει απόφαση να εξαπλώσει τον αθλητισμό σε ολόκληρη τη περιοχή μας.
ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ
Ότι θα προσπαθήσει να λειτουργήσει νέα τμήματα
● Στίβου
● Ακαδημίας Ποδοσφαίρου
● Ακαδημίας Μπάσκετ
για ηλικίες άνω των δέκα (10) ετών

Ο Στίβος, γνωστός και ως Κλασικός Αθλητισμός (μιας και τα περισσότερα αγωνίσματα έχουν τις ρίζες τους σε ανάλογα αγωνίσματα της κλασικής αρχαιότητας) είχε παράδοση στα Καλάβρυτα. Σκοπός της ΑΕΚ είναι η εκ νέου δημιουργία και των τριών κατηγοριών αθλημάτων : δρόμοι – άλματα – ρίψεις.
Τηλέφωνο δήλωσης συμμετοχών: 6976763227 ( Γεωργία Μπαλάτση)

Το Ποδόσφαιρο ανέκαθεν είχε ριζώσει στην περιοχή μας. Έως και σήμερα παραμένουν θρυλικές οι αναμετρήσεις μεταξύ των Χωριών μας. Θεωρούμε απαραίτητες τις Ακαδημίες για την ορθή διάδοση του αθλήματος.
Τηλέφωνο δήλωσης συμμετοχών: 6947990740 (Νίκος Ι Παπαδάτος)

Το Μπάσκετ, έχει προσφέρει δυνατές συγκινήσεις στους πολυπληθείς θαυμαστές του και φίλους του, εδώ στα Καλάβρυτα. Ομάδες από κεντρική και βόρεια Πελοπόννησο, σύνολα με ιστορία και δάφνες, έχουν αγωνιστεί στο κλειστό μας γυμναστήριο, σε ένα χώρο που πρόσφατα έχει ανακαινισθεί. Η Μπασκετική παράδοση αξίζει να μπει σε σταθερή βάση.
Τηλέφωνο δήλωσης συμμετοχών: 6947990740 (Νίκος Ι Παπαδάτος)
Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.