Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

VoukoliRock Festival στη Ρακίτα

Στην γραφική ορεινή Ρακίτα στο όρος Παναχαϊκό, θα πραγματοποιηθεί και φέτος τον Αύγουστο το λεγόμενο VoukoliRock Festival που τείνει ν...


Στην γραφική ορεινή Ρακίτα στο όρος Παναχαϊκό, θα πραγματοποιηθεί και φέτος τον Αύγουστο το λεγόμενο VoukoliRock Festival που τείνει να γίνει θεσμός κάθε χρόνο, τέτοια περίοδο στο τέλος του καλοκαιριού στην περιοχή της Αχαΐας.
Ήδη οι σχετικές αφίσες έχουν τοποθετηθεί για το φετινό VoukoliRock που θα λάβει χώρα το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Αυγούστου 2014, ενώ σε όσους ανέβουν μέχρι την Ρακίτα που είναι μέσα στα έλατα, θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν και freecamp, να κατασκηνώσουν δηλαδή. Απ’ ό,τι αναφέρεται στην σελίδα του φεστιβάλ στο facebook, το φεστιβάλ στήνεται πλάι σε μία μικρή λίμνη της Ρακίτας, σε ένα πανέμορφο καταπράσινο τοπίο που βρίσκεται κοντά στον οικισμό Γολέμι.
Για την πρώτη μέρα, το Σάββατο το line up του βουκολικού ροκ φεστιβάλ περιλαμβάνει τις live μουσικές εμφανίσεις των deadbeat escapement, Feel in, Ματωμένα Ρόδα, Spoon Killers, Μonostyle και Void Droid ενώ την Κυριακή θα εμφανιστούν ζωντανά o Aπόστολος Γουγουλάκης, οι Bandamadara, οι Eztetics, οι Misty Rio, οι Micky n’ Mallory και οι The Funmpire Combo.
Αξίζει να ξεχωρίσουμε την παρουσία του Απόστολου Γουγουλάκη, ο οποίος όπως αναφέρει το σάιτ rockap.gr, είναι ένας δημιουργικός, διαφορετικός ανήσυχος καλλιτέχνης, με πολλή τρέλα και ενέργεια που έρχεται από την Πάτρα. «Είδα Φως και Βγήκα» τιτλοφορείται η πρώτη του δισκογραφική δουλειά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.